saman.1001 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من از بسته فروشگاهی جومینا استفاده میکنم در این بسته امکان اتصال به بانک سامان وجود دارد من میخوام برای فروشگاهم با بانک سامان قرار داد ببندم اونا یک پین کد به من میدند اون پین رو کجای کامپوننت ویرچوال مارت قرار بدم که کاربرا به درگاه سامان منتقل شوند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 این کدها را باید در پیکر بندی روش پرداخت قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman.1001 0 ارسال شده در آذر 90 خیلی ممنون بابت راهنمایی یک سوال دیگه داشتمکه چگونه کلمه ریال به ابتدا آورده شده؟ من از یک کامپوننت فروشگاه دیگه میخوام استفاده کنم ولی کلمه ریال اینجوری نوشته شده ریال 20000 ولی میخوام اینجوری باشه 20000 ریال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman.1001 0 ارسال شده در آذر 90 خیلی ممنون بابت راهنمایی یک سوال دیگه داشتمکه چگونه کلمه ریال به ابتدا آورده شده؟ من از یک کامپوننت فروشگاه دیگه میخوام استفاده کنم ولی کلمه ریال اینجوری نوشته شده ریال 20000 ولی میخوام اینجوری باشه 20000 ریال up نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر