aliresa 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام و خسته نباشید من روی سایتم جومسوشیال 2.2.2 رو استفاده میکنم و تا حالا هیچ باگی نداشته اما دیروز قسمت ویدئو رو برای اولین بار فعال کردم و چند ویدئو آپلود کردم آپلود میکنه و پیغام زیر رو میده: ويدئو شما اضافه شد وقتي كه ويدئو آپلود شد در صف پردازش قرار ميگيرند ، بعد از پردازش آماده مشاهده خواهند شد ولی در پائین لیست می نویسد : هيچ ويدئويي در انتظار پردازش نيست حتی نسخه جدید 2.4 رو هم در لوکال تست کردم همین نتیجه رو میده شاید مشکل از قسمت تنظیمات رسانه باشه روی باکس های زیر باشه که خالیه و نمی دونم چی باید بزنم پوشه ريشه ويدئو : مسير FFMPEG : مسير FLVTool2 : لطفا راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما برای گار نمودن قسمت ویدئو چندین فانکشت در سرور باید فعال باشد این فانکشن ها اکثرا منابعی زیادی از سرور را مصرف میکنند برای همین اکثر سرور ها این توابع را غیر فعال میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر