kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام امروز قصد دارم مقاله و سایت جالبی را به شما معرفی کنم : امروز یکی از سرویس های کاربری مورد نیاز وبمستر های را معرفی خواهم کرد . سئو تاثییر زیادی در موفقیت و افزایش بازدید سایت دارد برای مشاهده میزان سئو سایت luceon سرویس سنجش سئو را با نام Rupert SEO validator راه اندازی کرده که با وارد کردن آدرس سایت براحتی و در کمترین زمان میتوان میزان سئو سایت مورد نظر را مشاهده کرد و با تحلیل ارایه شده به نقاط ضعف و قوت سئو سایت پی برد. برای سنجش سئو سایت از از این لینک استفاده کنید http://www.luceon.sk/rupert موفق باشید 1 واکنش ها : mojtaba3624 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام زیاد به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد چون الگوریتم خاض خودشونو دارند راسش من یه سایت ضایع خومو زدم در این سایت سئوش از گوگل و جومینا بالا تر بود :thankyou::afro: قضاوت با خودتون! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود لطفا از دکمه تشکر استفاده نماید به زودی مقله ای در مورد چند نکته مهم و کلیدی در سئو سایت اماده میکنم دوستان موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 واسه من همه رو 100% زد به جد یه مورد که عکس زنگوله بغلش بود نوشته بود: Checking keyword relevance Your keywods need to be rewritten. They should emphasize the main points of your page. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در دی 90 woorank.com رو امتحان کنید عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 واسه منو میزنه 110% :64 (35): woorank.com رو امتحان کنید عالیه 68% زده این ادرس رو... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 این سایت الگوریتم مشخصی نداره یکی از بهترین سایت ها برای تست سئو سایت زیر می باشد: http://gtmetrix.com/ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fateme.fathi1374 0 ارسال شده در مرداد 97 بر 12/7/2011 at 18:09 , kianesfahan گفت: با سلام امروز قصد دارم مقاله و سایت جالبی را به شما معرفی کنم : امروز یکی از سرویس های کاربری مورد نیاز وبمستر های را معرفی خواهم کرد . سئو تاثییر زیادی در موفقیت و افزایش بازدید سایت دارد برای مشاهده میزان سئو سایت luceon سرویس سنجش سئو را با نام Rupert SEO validator راه اندازی کرده که با وارد کردن آدرس سایت براحتی و در کمترین زمان میتوان میزان سئو سایت مورد نظر را مشاهده کرد و با تحلیل ارایه شده به نقاط ضعف و قوت سئو سایت پی برد. برای سنجش سئو سایت از از این لینک استفاده کنید http://www.luceon.sk/rupert موفق باشید سلام. سایتی که گذاشتید کار نمیکنه دوست عزیز من دنبال یه سایت SEO Analysis میگردم تا سئوی سایت ... رو چک کنم اگر میشه یه سایت دیگه معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 97 1 ساعت قبل, fateme.fathi1374 گفت: سلام. سایتی که گذاشتید کار نمیکنه دوست عزیز من دنبال یه سایت SEO Analysis میگردم تا سئوی سایت ... رو چک کنم اگر میشه یه سایت دیگه معرفی کنید. درود لطفا از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خود داری کنید. بهتر بود تاپیک جدید ایجاد کنید و یا همین تاپیک رو با دقت بیشتر مطالعه کنید. همونطوری که دوستان گفتن میتونید از سایت woorank استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahnazgol 0 ارسال شده در مرداد 97 سلام وقت بخیر لطفا در زمینه کلمات کلیدی و ارتباط آن با سئو سایت فروشگاه اینترنتی به من اطلاعات بدین. چطوری می توان بر اساس کلمات کلیدی سئو سایت رو آنالیز کرد؛ مثلا می خوام بر اساس کلمات کلیدی مثلا قیمت سامسونگ و قیمت گوشی سامسونگ یک سایتی رو آنالیز کنم لطفا در این کار مرا یاری نمایید. با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر