Pejman1390 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من سایتم ه-ک شد الان هم هرکاری می کنم سایتم بالا نمیاد اینم آدرسش arman5.com راستی از cpanel استفاده می کنم و توی سایتتون هم سرچ کردم و همه روش ها رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید فایل index واقع در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید رو بررسی کردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pejman1390 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید فایل index واقع در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید رو بررسی کردید!؟ موفق باشید با تشکر از پاسختون آره این کار رو کردم یعنی index یه سایت سالم رو باهاش جا به جا کردم ولی هیچ فرقی نکردراستی یادم رفت بگم من یه جوملای رو هم اکسترکت کردم ولی حتی برای نصب هم صفحه بالا نیومدآره وارد مدیریت که میشه و هیچ مشکلی توی سایر بخش ها نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 اطلاعاتتون سر جاش هست؟ در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pejman1390 0 ارسال شده در آذر 90 بله اطلاعات سر جاشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pejman1390 0 ارسال شده در آذر 90 اگه مال خودم بود می فرستادم یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟ واقعا نمی تونید کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود اون سایتی که شما ادرس داده اید که اصلا چیزی باز نمی کنه . صفحه سفیده . یک بک اپ از پایگاه داده تون بگیرید و یک بار دیگر جوملا را نصب کنید . موفق باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Pejman1390 0 ارسال شده در آذر 90 با تشکر از همه من تازه فهمیدم که مشکل از این جاها نیست مشکل اینه که من وقتی arman5.com/cpanel رو می زنم می بینم که وارد بخش مدیریت armanblog.com شدم یعنی هر تغییری هم که می دم روی با اون دامین باید ببینمش اصلا مگه ممکنه که من انتهای arman5 بنویسم cpanel ولی وارد سی پنل آرمان بلاگ بشم؟ لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام نه چنین چیزی امکانپذیر نیست با اون ادرس شما وارد کنترل پنل هاستی میشید که دامنه رو براش ثبت کردین من الان دیدم اون ادرس بلاگ اصلا باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود بنده هم که عرض کردم اون ادرس اصلا باز نمی شود . دوست عزیز چنین چیزی وجود ندارد !!!! شما وقتی کلمه cpanel را پایان ادرس سایت تایپ می کنید باید وارد هاست سایت بشید نه مدیریت سایت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 اصلا مگه ممکنه که من انتهای arman5 بنویسم cpanel ولی وارد سی پنل آرمان بلاگ بشم؟ من اینو گفتم امکان نداره من به ادرس arman5.com/cpanel رفتم که وارد کنترل پنل هاست شدم یعنی به این ادرس ریدایرکت شد http://arman5.com:2082 شما کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر