masoud33 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام چند سوال در مورد کامپوننت Community Builder 1 - ناظم چگونه متوجه مسائلی مثل کاربر گزارش شده و عکس پروفایل تایید نشده بشه ؟ اگر جواب اینه که ایمیل میاد ، من ایمیلی دریافت نمی کنم . در صورتی که برای کاربر ثبت نام شده ایمیل فرستاده میشه. 2 - راهی هست که کاربرا تاریخ تولدشونو به شمسی وارد کنن و تولدها رو هر روز نمایش بده ؟ 3 - راهی هست که آواتار jcomment رو به آواتار cb وصل کرد ؟ فعلا همینه به ذهنم میرسه . ممنون میشم کمک کنید .... با سلام چند سوال در مورد کامپوننت Community Builder 1 - ناظم چگونه متوجه مسائلی مثل کاربر گزارش شده و عکس پروفایل تایید نشده بشه ؟ اگر جواب اینه که ایمیل میاد ، من ایمیلی دریافت نمی کنم . در صورتی که برای کاربر ثبت نام شده ایمیل فرستاده میشه. 2 - راهی هست که کاربرا تاریخ تولدشونو به شمسی وارد کنن و تولدها رو هر روز نمایش بده ؟ 3 - راهی هست که آواتار jcomment رو به آواتار cb وصل کرد ؟ فعلا همینه به ذهنم میرسه . ممنون میشم کمک کنید .... البته برای جواب سول 1 2 تا لینک پیدا کردم که اون کارارو انجام میده ولی این لینکها رو تصادفی پیدا کردم . محلی نیست توی این کامپوننت برای مدیریت اینجور چیزا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud33 0 ارسال شده در آذر 90 واقعا کسی نبود جواب بده ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر