j1752 4 ارسال شده در آذر 90 من اين افزونه را نصب كردم يه چيزى داشت كه فولدر ادمين را رايت پروتكت مى كرد اما حالا رمز و اينا را يادم رفته و رفتم توى هاستم افزونه را پاك كردم اما درست نشد كمك كنيد اسم افزونهAdmin Tools Professional link http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/site-protection/16363 :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست من اگر استادان انجمن نتوانستند به شما کمک کنند(که میکنند)به هاستینگتان بگویید بکاپی که از شما دارد را ری استور کند روزانه یا هفتگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 90 با سلام الان دقیقا مشکلتون چی هست . (تمام جداول مربوط به Admin Tools رو پاک کردین ؟ ) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 فكر كنم همه را پاك كردم ادرس ادمين من رايت پروتكت شده ونمى دونم با چه يوزر پسى وارد سم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 حل شد ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام خوشحالم که مشکلتون حل شد ولی برای به نتیجه رسیدن تاپیک لطف کنید راه حل استفاده شده رو در همین تاپیک درج کنید ممنون آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 من پسوردم را هاستم بهم گفت ازشون در خواست كردم اخه اين پنل كه دارن براى مديريت را خودشون درست كردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر