A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان یک سوال دارم.... jcomments جومینا را من روی سیستم یکی از دوستانم نصب کردم! اما تاریخ را درست نشون نمی ده!!!!!! مشکل از تاریخ سور نمی تونه باشه چون بقیه الحاقات تاریخشون درسته! اگه اشتباه نکنم ساعت گرینویچ را نشون می ده!دقت نکردم ولی چند ساعت عقب بود! تو تنظیمات هم time zone نیست!!! چه می تونه باشه؟ و یه مورد دیگه نوع نمایش تاریخ jcomments را از کجا عوض کنم..مثلا می خوام فارسی بنویسه 13 آذر 1390 مثل این سایت perspolis-club.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز در مورد مشکل اول: می خواستم تست کنم برای همین کار چندتا نظر در سایت شما درج کردم ولی نظرات بعد از تایید مدیریت درج میشه و اینجوری هم اصلا نمیشه کمکتون کرد در مورد مشکل دوم: باید افزونه به صورت اختصاصی ویرایش بشه با دوستان برنامه نویس انجمن تماس بگیرید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام! اون که سایت من نبود! برای تست برید این سایت perpolis-viva.com و نظر بدید..تاریخ اشتباهه! در ضمن من مطمئنم که عوض کردم سبک نوشتن تاریخ با برنامه نویسی نبوده! دلایلی دارم!! اما setting ای هم برای تعویضش گیر نیاوردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر