iranianbe 1 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من یک بنرساختم و این بنر را در صفحه اصلی قسمت سر سمته چاپ قرار دادم والی نمیدونم چرا این بنر در وسط و نقطه مرکزی کادر قرار نمیگیرد... آیا باید کد در قسمت کد اختصاصی تبلیغ بنویسم و یا کار دیگر باید بکنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من یک بنرساختم و این بنر را در صفحه اصلی قسمت سر سمته چاپ قرار دادم والی نمیدونم چرا این بنر در وسط و نقطه مرکزی کادر قرار نمیگیرد... آیا باید کد در قسمت کد اختصاصی تبلیغ بنویسم و یا کار دیگر باید بکنم ] سلام فک کنم راحت بتونید با ماژول HTML بصورت دستی بنر رو قرار بدی و با ابزار تراز بندی در ادیتور خیلی راحت به وسط بیاریش! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من یک بنرساختم و این بنر را در صفحه اصلی قسمت سر سمته چاپ قرار دادم والی نمیدونم چرا این بنر در وسط و نقطه مرکزی کادر قرار نمیگیرد... آیا باید کد در قسمت کد اختصاصی تبلیغ بنویسم و یا کار دیگر باید بکنم ] سلام فک کنم راحت بتونید با ماژول HTML بصورت دستی بنر رو قرار بدی و با ابزار تراز بندی در ادیتور خیلی راحت به وسط بیاریش! :thankyou: دوست عزیز میشه این ماژول و یا کد html را معرفی یا توضیح بدهید ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 در پنل جوملا به قسمت ماژول ها برید و وقتی روی ماژول جدید کلیک کردید "ماژول html دستی" رو انتخاب کنید که خودتون توسط ادیتوری که دارید می تونید مطلب یا فلش یا عکس یا هر چیزی که در ادیتور به کار می برید رو در قالب ماژول به نمایش بزارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در آذر 90 سلام. کاری که آقای حصابی میگن رو امتحان کنید. ولی معمولا عدم قرار گیری مناسب ماژول ها و... به دلیل عدم انعطاف پذبری !! قالبه. با یه قالب دیگه امتحان کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ajdari 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من یک بنرساختم و این بنر را در صفحه اصلی قسمت سر سمته چاپ قرار دادم والی نمیدونم چرا این بنر در وسط و نقطه مرکزی کادر قرار نمیگیرد... آیا باید کد در قسمت کد اختصاصی تبلیغ بنویسم و یا کار دیگر باید بکنم با تشکر با سلام خدمت دوست عزیز استفاده از کامپوننت بنر جوملا این مزیت رو داره که بتونید تعداد کلیک انجام شده روی بنر رو مشاهده کنید. بهتر این مشکل رو با ه-ک زیر درست کنید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=367683 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما یه راه ساده تر هم داره در موقعیت مورد نظر در فایل css بنوسید text-align:center نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر