novin 2 ارسال شده در آذر 90 سلام من هم تو تايپيك ها گشتم و هم تو جومينا ولي نتونستم نوي آبشاري پيدا كنم البته يكي هم بود اونم ماله اعضاست حالا من چيكار كنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز دو تا پست پایین ترم نگاه می کردی! ماژول منویی کشوی یا... بگردی تو همین فروم کلی معرفی شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در آذر 90 دوست عزيز من افقي مي خوام نه عمودي؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 فرقی نمی کنه جفتش تو انجمن زیاد معرفی شده، همین swMenu هم حالت عمودی و هم افقی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در آذر 90 پس لينك دانلود كوووو؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 تو همون پستی که دادم لینکش هست، اگه مشکلی داشتید برای کار باهاش بگید، چون نحوه باز شدن و تمام حالت های منو در این افزونه قابلیت تغییر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر