parvane 2 ارسال شده در آذر 90 سلام من تب ساز Aqsg رو نصب کردم و می خام توی هر تب یه چیزی نمایش بدم ولی نمی دونم چطور باید این کار رو انجام بدم یعنی توی قسمت پارامتر های ماژول روبه روی ماژول هر تب ،اسم ماژولی که می خوام اونجا نمایش بده رو می نویسم ولی چیزی نمایش نمی ده... کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام من تب ساز Aqsg رو نصب کردم و می خام توی هر تب یه چیزی نمایش بدم ولی نمی دونم چطور باید این کار رو انجام بدم یعنی توی قسمت پارامتر های ماژول روبه روی ماژول هر تب ،اسم ماژولی که می خوام اونجا نمایش بده رو می نویسم ولی چیزی نمایش نمی ده... کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟ سلام اگه افزونه ات تجاری نیست قرار بده تست کنم:1: در بعضی از تب ساز ها ،ابتدا باید برای هر تب یه نام بگذاری ، بعد در ماژول مورد نظرت موقعیتش رو نام تب مورد نظرت قرار بدی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آذر 90 من آپلود کردم اینم لینکشه: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13230643781.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 من آپلود کردم اینم لینکشه: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13230643781.zip سلام من اینو دانلود کردم و نصب کردم! نحوه عملکردش هم مثل همه تب ساز ها هست: بعد از نصب این ماژول و فعال کردنش ، به ماژول هایی که میخوای در این تب نمایش داده بشه برو و درقسمت موقعیت ، به صورت دستی بنویس TAB1 یا هر تب دیگه ای که دوس داری موقعیت هاش از TAB1 تا TAB25 هست و سربرگ های هر ماژول رو از خود ماژول تب ، در قسمت: itle of the .....Tab تغیین کنی بازم اگه مشکلی بود در هیمن تاپیک بنویس موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آذر 90 یه سوال دیگه: این تب ساز باید تو موقعیت خاصی از قالب قرار بگیره؟؟ آخه هر جایی از قالبم که می ذارمش تب هاش می ریزه به هم و فقط تو یک موقعیته که درست کار می کنه و اونجا هم جای مناسبی براش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 یه سوال دیگه: این تب ساز باید تو موقعیت خاصی از قالب قرار بگیره؟؟ آخه هر جایی از قالبم که می ذارمش تب هاش می ریزه به هم و فقط تو یک موقعیته که درست کار می کنه و اونجا هم جای مناسبی براش نیست سلام محدوددیتی برای قرار دادن ماژول که وجود نداره! مگه اینکه جا نشه دراون موقعیت و فضا کم باشه! با همه ی مرور گر ها همین مشکل رو داری؟ اگه روسایت هست دمو آنلاین بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آذر 90 رو لوکال هاست کار می کنم شاید به خاطر اینه که قالبم، از این قالبهای رایگانه به هر حال از کمکتون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر