mitrafarshbaf 4 ارسال شده در شهریور 89 مشاهده دمو دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در شهریور 89 اين قالب رو من هر كار كردم فارسي نشد. كسي از دوستان ميتونه فارسيش كنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 اين قالب رو من هر كار كردم فارسي نشد. كسي از دوستان ميتونه فارسيش كنه؟؟ مشکلش کجاست دوست عزیز. مشکل را بگین شاید بتونیم حلش کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام ممنون طبق يكي از آمزشهايي كه تو اينترنت بود كار كردم تمام قالب ايينه شد اما متنها راستچين نشدند. text-align : left رو هم تبديل به راست كردم اما نشد utf 8 , .... اگه كمك كني ممنون ميشم. ---------------------------------------- همين الان موفق شدم نوشته ها رو هم راستچين كنم . در فايل استايل سي اي اي خط هفتم يادشون رفته بود text-align:right بگذارند من گذاشتم::64 (20): ايشالله اگه در نهايت خوب در بياد واسه دانلود ميگذارمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر