m-mehdipoor 1 ارسال شده در آذر 90 سلام بعضی از کامپوننت ها هستن که برای نشان دادن یک تیکه از ابتدای متن هستن که وقتی نصب می کنیم می تونیم محدودیت بزاریم که مثلا 300 کارکتر رو نشون بده ، ولی متاسفانه وقتی وسط یک کلمه ی فارسی اون 300 کارکتر تموم بشه مثلا تو کلمه ی " حضرت " وسطش کم بیاره اینطوری می شه " حض� " . به نظر دوستان این مورد قابل حل است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام قبلا در این باره بحث شده و یه اسکریپت هم معرفی شده هم تو سایت جومینا هم تو انجمن جستجو کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در آذر 90 ممنون از شما ولی هر چی پیدا کردم شرایط طوری بود که به کل اون قسمت از سایت ؟ بود که از Phpmyadmin روی utf8_general_ci تنظیم می کردن الان برای من utf8_general_ci است و فقط جاهایی که کم میاره اینطوری می شه.... اسکریپت رو فقط نتونتسم با جستجو پیدا کنم می گردم پیدا کردم لینکشو اینجام میزارم به هر حال ممنونمشکل از این نبود ! این اسکریپت رو اجرا کردم http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/363-script.html و همه ی دیتا بیس هام رو utf8_general_ci کرد ولی تاثیر نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز پس از اجرای این اسکریپت مجدد عناوین مورد نظر خود را وارد نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر