ha_mad 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من می خوام برای دکمه جستجو در ماژول جستجوتصویر قرار بدم. برای این کار در قسمت مدیریت ماژول جستجو گزینه "دکمه جستجو یک تصویر باشد" رو روی "بله" قرار دادم وطبق راهنمایی خود جوملا یک عکس با نام "searchButton.gif" ایجاد و در پوشه ی images/M_images قرار دادم، اما تصویر رو نشون نمی ده :huh: از دوستان کسی می دونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد این هم دموی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام آی پی سایت شما خطرناکه آنتی ویروس سایت شما رو مشکل دار نشون میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ha_mad 0 ارسال شده در آذر 90 سلامآی پی سایت شما خطرناکه آنتی ویروس سایت شما رو مشکل دار نشون میده! سلام میشه منظورتون رو واضح تر بگید من جوملای 1.7 رو نصب کردم و چند تا ماژول و کامپوننت خودم هم آنتی ویروس و فایروال به روز دارم، اما هیچکدوم پیغامی نشون نمی دن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 مشکل از آی پی و دامین شما هست نه از جوملا! تصویر ارور امنیتی: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 90 طبق راهنمایی خود جوملا یک عکس با نام "searchButton.gif" ایجاد و در پوشه ی images/M_images قرار دادم با سلام نام فایل باید همین باشه ولی مسیری که فایل رو در اون قرار میدید اشتباهه . شما باید فایل رو در داخل پوشه images که در روت هاست قرار داره قرار بدید public_html/images در اینجا فایلتون رو کپی یا آپلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ha_mad 0 ارسال شده در آذر 90 مشکل از آی پی و دامین شما هستنه از جوملا! تصویر ارور امنیتی: نمی دونم چرا این ارور رو می ده !!!! می گم خودم آنتی ویروس اوست دارم اما اروری نمی ده حالا با توضیحاتی که دادم (بدون دیدن دمو) شما نمی دونید مشکل اینکه تصویر نشون داده نمیشه چیه ؟ با سلامنام فایل باید همین باشه ولی مسیری که فایل رو در اون قرار میدید اشتباهه . شما باید فایل رو در داخل پوشه images که در روت هاست قرار داره قرار بدید کد: public_html/images در اینجا فایلتون رو کپی یا آپلود کنید ممنون بابت جواب اما این کار رو هم کردم اما باز هم تصویر رو نشون می ده منظورم این بود که تصویر رو نشون نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در آذر 90 با سلام برای ترجمه جوملا 1.7 از جوملا 1.5 استفاده شده برای همین در بعضی از مکانها دارای مشکلاتی در ترجمه می باشد.یکی از همین مشکلات همین دکمه جستجو می باشد. شما برای تغییر تصویر جستجو نباید به پوشه تصاویر سایت بروید.در صورتی که باید به پوشه تصاویر قالب خود بروید و نام searchButton.gif قرار بدهید. به طور کلی یعنی [align=left] templates/*your template name*/images/searchButton.gif شما با این کار به هدف خود خواهی رسید یا حق[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در مهر 92 با سلام برای ترجمه جوملا 1.7 از جوملا 1.5 استفاده شده برای همین در بعضی از مکانها دارای مشکلاتی در ترجمه می باشد.یکی از همین مشکلات همین دکمه جستجو می باشد. شما برای تغییر تصویر جستجو نباید به پوشه تصاویر سایت بروید.در صورتی که باید به پوشه تصاویر قالب خود بروید و نام searchButton.gif قرار بدهید. به طور کلی یعنی [align=left] templates/*your template name*/images/searchButton.gif شما با این کار به هدف خود خواهی رسید یا حق[/align] با سلام خدمت دوستان من هم با این مشکل روبه رو هستم در تمامی قسمت هایی هم که شما عزیزان گفتید این فایل را قراردادم ولی باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت دوستان من هم با این مشکل روبه رو هستم در تمامی قسمت هایی هم که شما عزیزان گفتید این فایل را قراردادم ولی باز هم نشد قراردادم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر