masoud_sha 1 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان یک افزونه ارسال گروهی ایمیل نیاز داشتم تا بتونم تعداد ارسال ایمیل ها در ساعت رو مدیریت کنم . در ضمن بتونم ظاهر ایمیل رو سفارشیش کنم . ممنون میشم اگه افزونه ای هم سراغ ندارید تو این زمینه راهنماییم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام خود جوملا به صورت دیفالت امکان ارسال ایمیل رو داره در صورتی که نیاز بیشتری دارید افزونه برای اینکار موجود هست در جومینا هم افزونه ارسال ایمیل گروهی به صورت فارسی قرار داده شده یکی دیگر از بهترین افزونه هم افزونه acymailing هست که تجاری هست و شما باید از سایت سازنده خریداری کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_sha 1 ارسال شده در آذر 90 سلام و ممنون از پاسختون مشکلی که من دارم برمیگرده به محدودیتی که سرور ایجاد کرده و ایمیلیهای بیشتر از 100 تا در ساعت رو جلوشو میگیره تا اسم میل سرورش نره تو لیست اسپمها در هر حال از پاسختون ممنونم و این افزونه موجود تو سایت جومینا رو امتحان میکنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام البته می تونید از اسکریپت هم استفاده کنید تو انجمن یادمه یکی از دوستان یک اسکریپت خیلی خوب و هوشمند رو معرفی کرده بود جستجو کنید پیدا می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر