maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام میخواستم ببینم چطور میشه آخرین ارسالهی انجمنم (که vbست) رو در سایتم که جوملاست قرار بدم؟؟ مثه همین سایت جومینا که در صفحه اول سمت راست قرار داده.. ممنون میشم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام برای این کار از این ماژول استفاده کنید.(قبل از نصب lagacy رو باید فعال کنید.) این ماژول رو سایت جومفا منتشر کرده. راه دیگه ای هم هست که از feed reader که در خود جوملا به صورت پیشفرض قرار داره استفاده کنید. ولی ماژولی که معرفی کردم مخصوص نمایش آخرین ارسال های vb هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 89 دوست من ممنون اما این ماژول و کلا rss فروم ، آخرین "تاپیک" زده شده رو نشون میدن ، نه "آخرین ارسال" ! اینم مشکلش همینه.. من دقیقا چیزی رو میخوام که آقای تهرانی گذاشتن.. البته من دقت نکردم به اینکه اونی که گذاشتن آخرین ارسال ُ نشون میده یا آخرین تاپیک ُ ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام تنظیمات فید انجمنتون رو چک کنید. تنظیمات RSS رو هم چک کنید میشه تنظیم کنید که چند ارسال رو نشون بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 89 چیزی واسه چک کردن وجود نداره عزیز. یعنی تنظیماتش مربوط به آخرین ارسالها نیس.. مگه اینکه در کدش دستکاری بشه.. فعلا آخرین ارسالها نشون داده نمیشه ، فقط آخرین تاپیک نشون داده میشه که زده شده،همین. اما سایت مشکلی نداره و آخرین ارسالهاش در rss قرار میگیره.. میشه چک کنی بهم بگی باید چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام متاسفانه من vb ندارم که چک کنم. اگر rss کار میکنه از همون استفاده کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز شما می تونید از ماژول فید خوان خود جوملا هم استفاده کنید که بخوبی جواب می ده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 89 نه دوست من درست نشد آخرین ارسالها رو نشون نمیده ! آخرین تاپیک رو نشون میده که "ایجاد" شده ! اوکی؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز ماژول فید خوانی که خدمتتون عرض کردم با توجه به نوع rss انجمن شما عمل می کنه و در حال حاضر فید انجمن شما در حالت آخرین تاپیک ها هست! اگر تنظیمش کنید روی آخرین پستها ماژول فید خوان هم آخرین پستها رو نشون می ده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 89 چطور باید تنظیمش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 در انجمن ساز ویبولتین فید بطور پیشفرض روی آخرین موضوعات تنظیم هست و برای اینکه شما آخرین ارسالها رو بتونید به جای آخرین موضوعات داشته باشید 2 راه هست: 1. اگر خواستید در خود سیستم ویبولتین حالت پیشفرض رو از آخرین موضوعات به آخرین ارسالها تغییر دهید باید فایل external.php رو ویرایش کنید فایل external.php رو باز کنید و کد زیر را پیدا کرده goto=newpost و به کد زیر تغییر دهید goto=lastpost 2. در ماژول فید خوانتون آدرس فید انجمنتون رو بصورت زیر وارد کنید: http://www.mysite.com/forum/external.php?type=RSS2&lastpost=true موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 دوستان من با استفاده از یه روش تونستم آخرین ارسالهای نیوک را بیارم تو سایتم. نمونش را ببینید. اگر خواستین بگین تا آموزش و فایل هاش را بذارم تو فروم. کاری هم به rss نداره. اسم نویسنده. تعداد بازدید و تعداد پاسخ ها را هم نشون میده نمونه را تو این سایت ببینید http://www.raghebacc.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 89 نیکی و پرسش؟ شمام بگی ممنون میشیم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 دوستان جهت مشاهده اموزش قرار دادن آخرین ارسال های VB در جوملا به این تاپیک مراجعه کنین http://forum.joomina.ir/thread-969.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 در انجمن ساز ویبولتین فید بطور پیشفرض روی آخرین موضوعات تنظیم هست و برای اینکه شما آخرین ارسالها رو بتونید به جای آخرین موضوعات داشته باشید 2 راه هست: 1. اگر خواستید در خود سیستم ویبولتین حالت پیشفرض رو از آخرین موضوعات به آخرین ارسالها تغییر دهید باید فایل external.php رو ویرایش کنید فایل external.php رو باز کنید و کد زیر را پیدا کرده goto=newpost و به کد زیر تغییر دهید goto=lastpost 2. در ماژول فید خوانتون آدرس فید انجمنتون رو بصورت زیر وارد کنید: http://www.mysite.com/forum/external.php?type=RSS2&lastpost=true موفق باشید هنگام ایجاد ماژول با پیغام زیر روبرو میشم: ذخیره سازی با خطای : ماژول میباید دارای عنوان باشد روبرو گشت در حالیه که همه چیز درسته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید عنوان ماژول رو هم قرار دادید!؟ در هاستتون در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید، دسنرسی پوشه cache رو قابل نوشتن یعنی 777 قرار دهید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 در انجمن ساز ویبولتین فید بطور پیشفرض روی آخرین موضوعات تنظیم هست و برای اینکه شما آخرین ارسالها رو بتونید به جای آخرین موضوعات داشته باشید 2 راه هست: 1. اگر خواستید در خود سیستم ویبولتین حالت پیشفرض رو از آخرین موضوعات به آخرین ارسالها تغییر دهید باید فایل external.php رو ویرایش کنید فایل external.php رو باز کنید و کد زیر را پیدا کرده goto=newpost و به کد زیر تغییر دهید goto=lastpost 2. در ماژول فید خوانتون آدرس فید انجمنتون رو بصورت زیر وارد کنید: http://www.mysite.com/forum/external.php?type=RSS2&lastpost=true موفق باشید چطوری میشه آخرین اعضای ثبت نام شده و اطلاعاتی دیگر از قبیل افراد آنلاین و ... را نشان داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mehran-Ahriman 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام برای این کار از این ماژول استفاده کنید.(قبل از نصب lagacy رو باید فعال کنید.) این ماژول رو سایت جومفا منتشر کرده. راه دیگه ای هم هست که از feed reader که در خود جوملا به صورت پیشفرض قرار داره استفاده کنید. ولی ماژولی که معرفی کردم مخصوص نمایش آخرین ارسال های vb هست. سلام، دوست عزیز میخواستم بگم این لینکی که شما در این پستتون قرار دادین خرابه و نمیشه دانلود کرد! اگه میشه لطف کنید لینک رو اصلاح کنید. در ضمن آیا این همون ماژولیه که در سایت اصلی جوملا به مبلغ 20$ موجوده یا نه؟: http://extensions.joomla.org/extensions/communication/forum-add-ons-autonomous/11450 و http://www.joomplace.com/bridges/vbulletin-module---latest-posts.html و میشه لطف کنید یه توضیح یا لینک از آموزش کامل rss جوملا برای خواندن آخرین پستهای VB بهم بدید، چون اصلا نمیدونم چطوری میتونم از rss جوملا برای اینکار استفاده کنم. ببخشید اگه از تاریخ این تاپیک زیاد میگذره و شاید دیر باشه واسه سوال در این مورد پرسید. خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. ویرایش شده فروردین 93 توسط Mehran-Ahriman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر