محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 سلام کسی می تونی ماژول ثبت نام و جستجو رو تو قالب من مثل دموش قرار بده. دمو سایت من من هر کاری می کنم موقعیت کار نمی کنه. مثلا نوشته موقعیت ماژول جستجو ولی وقتی می زارم نمی یاد. لطفا کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 لطفا ماژول های مربوطه رو فعال کن تا بررسی بشه...:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 فعال هستن ولی نمی یان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز اکثر این قالب ها در خود قسمت مدیریت قالبش تنظیمات داره برای فعال بودن تاریخ و جستجو و ..... چک کن و یا اینکه موقعیت های قالبتو با www.mysite.com/?tp=3 چک کن و از بسته این قالب از افزونه هاش نصب کن و در اون موقعیت انتشار بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این کار رو کردم ولی بازم جواب نداد.:1::1::1::1::1::1::1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام مطمئن هستید این قالب با جوملا 1.7 شما سازگارهست!!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 بله می خواین من رمز ورود رو برای شما پیغام خصوصی کنم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آذر 90 چک کنید ببنید در صفحه مورد نظر قرار داده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 بله در تمامی صفحات قرار دادم:1::1::1::1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام بهترین راه برای یاد گیری و آشنایی تنظیمات قالب استفاده از بسته نصبی قالب هست نصب کنید و تنظیمات رو مطابق با اون در سایت انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 من همه ی این کار ها رو کردم ولی در مکانی که ماژول رو می ذارم به نمایش در نمی یاد.:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز پس از حرفاتون این برداشت و کردم که موقعیت قالب در اون موقعیت وجود داره و شما وقتی افزونه را فعال مکنید در آن موقعیت ، نمایش داده نمیشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یه جورایی مشکوک میزنه یعد از هر تعغییراتی کش مرورگر و جوملا رو هم پاک کنید شاید رفع شد!!!!!!!!!!!!!!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 اخه وقتی من ماژول رو تو هر موقعیتی می گذارم جای خودش قرار نمی گیره. چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر