رفتن به مطلب
fheh2007

مشکل در تغییر سایز عکس

پست های پیشنهاد شده

دوستان سلام

من در سایت گالری عکس گذاشته ام برای تغییر عکسها بایستی انها را در سایز خاصی قرار دهم تا به اندازه گالری باشد اما خیلی این کار برام سخت شده ببینید نرم افزار های متعددی برای تغییر سایز عکس استفاده میکنم ولی هر کارمیکنم وقتی سیو میکنم میبینم هیچی سایز عکس تغییر نکرده باید چکار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه های متعددی هستند که خیلی راحت براتون این کار رو انجام می دن. مثلا از پلاگین Very Simple Image Gallery یا CSS Gallery می تونید استفده کنید. شما چه گالری عکسی استفاده کردید؟

لینک به ارسال

یعنی این افزونه ها خودشون سایز را متناسب می کنند ؟ در صورت امکان نحوه کار با این افزونه ها و دانلود ان برا برایم بگذارید ممنون میشم

گالری من اینه: mod_ariimageslider

لینک به ارسال

در جوملای انگلیسی افزون های این بخش رو ببینید کدومشون به کارتون میاد.

مثلا Very Simple Image Gallery رو از این صفحه در پایینش با انتخاب نسخه جوملا می تونید دانلود کنید و آموزشش رو هم مرحله به مرحله کامل گذاشته!

این جزو ساده ترین پلاگین های برای گالری و البته طرح و افکت خاصی نداره و تنظیماتشم خیلی سادس.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...