modir5000 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام دوستان عزیز جهت نمایش منظم مطالب در سایتم خیلی وقته که دنبال افزونه های میگشتم – ماژول خبری thumbsup را نصب کردم – میگویند این ماژول به تنهایی کافی نیست – پلاگین Modules Anywhere را هم نصب کردم – هر کاری میکنم اینl ماژول خبری در صفحه اصلی سایت درج نمیشود . اکنون سوال من این است کدام یک از این افزونه ها برای این کار لازمه؟ ایا وجود هر دو برای این کار لازمه یا یکی از این دو میتونه مازول رو به صفحه اصلی بیاره؟ و چگونه تنظیم کنم جوملای من 1.5.25 هستش با تشکر فرا وان - نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 از ماژول خبری جومینا استفاده کنید که امکانات زیادی داره ....:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز در این مورد واقعا تو انجمن خیلی افزونه های با ارزشی ارائه شده و بحث شده یه سرچی بزنین... اما پیشنهاد : از آیدا نیوز و گلوبال نیوز استفاده کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر