blueline 0 ارسال شده در آذر 90 سلام خسته نباشید من کامپوننت دیوار شخصی رو در سایتم نصب کردم ولی حالا عضو گیریش از کجا هست میشه راهنمایی فرمایدد! از کجا می تونم عضو براش رجیستر کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 عزیزان کسی پاسخ من رو نمیده؟ چجوری می شه این کامپوننت رو درش عضو گیری کرد؟ کامپوننت wall factory:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 90 با سلام دوست عزیز از ارسال پست های اضافی خوداری کنید. / قوانین رو رعایت کنید . از طریق لاگین خود جوملا تست کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 اینو انجام میدم ولی نمیشه،از لاگین خود جوملا میرم میزنه لطفا ابتدا ثبت نام کنید! نمی دونم چیکار کنم (ببخشید هیچکس آخه از دیروز جوابم رو نداد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 90 با سلام من تا حالا باهاش کار نکردم اگه اینطوری باشه باید یک پلاگن رابط به لاگین جوملا داشته باشد یا مازول مربوط به خودشو . یا اینکه داخل قسمت منو ها که دارین به کامپوننت لینک میدین قسمت برای ثبت نام باید باشد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 میشه بررسی نمایید من که چیزی ندیدم از هیچ کدوم! این کامپوننت تو یکی از محصولات همین سایت هم اگر اشتباه نکنم استفاده شده(تو اون شبیه ساز فیسبوک) میشه راهنمایی کنید،خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام معمولا کامپوننت ها دارای منو هستند شما به مدیریت منو برید و در داخل یکی از منو ها مثل منوی اصلی یک منو جدید ایجاد کنید و نوع اون رو کامپوننت مورد نظر انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 90 با سلام متسفانه من فعلا برای این کار وقت ندارم . /. خیر او افزونه ی دیگه ی هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 سلام با تشکر از پاسختون خود کامپوننت در ساید بار اضافه می شه و گزینه های دیوار و ... رو میاره ولی اعضای رجیستر شده و یا اونایی که رجستر می کنند رو نمیشه توش وارد کرد و یا بهشون اجازه ساخت و یا ویرایش دیوار نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر