Infinity 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من امروز سایتمو از به یک هاستینگ جدید منتقل کردم. کنترل پنل قبلیم دایرکت ادمین بود و جدیده سی پنل خودم انتقال رو انجام دادم و مطمئنم که همه چیز کامل منتقل شده ولی بعد از انتقال صفحه سفید میاد. هم توی صفحه اصلی سایت و هم مدیریت فایل error_log توی سی پنل این ارورها رو نشون میده: [29-Nov-2011 16:01:09] PHP Warning: require_once(/home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/******/public_html/includes/joomla.php on line 71 [29-Nov-2011 16:01:09] PHP Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/******/public_html/includes/joomla.php on line 71 خواهش میکنم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر انتقال رو درست و کامل انجام دهید نباید مشکلی باشد! دیتابیس اتون رو کامل ایمپورت کردید؟ سطوح دسترسی پوشه ها و فایلها در هاست درست هستند؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Infinity 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون از پاسخ سریعتون بله همه چیز کامل منتقل شده هم فایلها و هم دیتابیس سطوح دسترسی برای فایلها 644 و برای فولدرها 755 هست هاستینگ جدید میگه نباید بیشتر از اینها باشه چون ارور server 500 میده ! یعنی مشکل از پرمیژن هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 خواهش می کنم خیر، پرمیشن ها درست هستند بک آپ اتون رو یک بار روی لوکال تست کنید ببینید اونجا هم این مشکل رو دارید یا خیر... اگر بک آپ سالم و انتقال کامل بوده باشه این احتمال هم هست که به خاطر ناسازگاری برخی افزونه ها با ورژن php سرور جدیدتون باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Infinity 0 ارسال شده در آذر 90 توی لوکال هم دقیقا همین ارور رو میده ورژن PHP هر دو سرور 5.2.17 هست من فکر میکنم هر چی که هست مربوط به این قسمت ارور باشه: /home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php پوشه public_html در دایرکت ادمین در مسیر /home/username/domains/domain.com/public_html قرار میگیره در صورتی که در سی پنل در مسیر /home/username/public_html آیا این مسیر توی دیتابیس جوملا و یا جایی دیگه ذخیره میشه؟ باید دستی ویرایشش کنم؟مشکل دقیقا از همین بود فایل configuration.php رو ویرایش کردم مشکل حل شد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.sdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 توی لوکال هم دقیقا همین ارور رو میده ورژن PHP هر دو سرور 5.2.17 هست من فکر میکنم هر چی که هست مربوط به این قسمت ارور باشه: /home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php پوشه public_html در دایرکت ادمین در مسیر /home/username/domains/domain.com/public_html قرار میگیره در صورتی که در سی پنل در مسیر /home/username/public_html آیا این مسیر توی دیتابیس جوملا و یا جایی دیگه ذخیره میشه؟ باید دستی ویرایشش کنم؟مشکل دقیقا از همین بود فایل configuration.php رو ویرایش کردم مشکل حل شد :thankyou: سلام دوست من خوب میگفتی چطور تغییر دادی نمونه کد رو بزار لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام فکر کنم منظورشون تنظیم مسیرهای پوشه tmp و logs بوده که میبایست به درستی تعریف بشن در سی پنل بصورت زیر میتونید تعریف کنید var $log_path = '/home/username/public_html/logs';var $tmp_path = '/home/username/public_html/tmp'; موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر