محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 من زمانی که جوملا رو نصب کردم یک رمزmysql به ان دادم که قبلا در هاست تعریف کرده بودم .و جوملا نصب شد . در صورتی که رمز ورود به mysql در هاست تغییر بدم و لی در جوملا این تغییر رمز رو انجام ندم mysql قطع می شه؟ چه اتفاقی پیش می یاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 90 با سلام تا اونجایی که من میدونم پسورد دیتابیس (mysql) در فایل configuration.php ذخیره میشه . پس اگه پسوردی که برای دیتابیس گذاشتید با محتوای این فایل مطابقت داشته باشه قاعدتا" نباید مشکلی داشته باشه . برای اطمینان میتونید چک کنید . اگه تغییر کرده بود که هیچ اگه نه که باید فایل رو دستی ویرایش کنید. همیشه قبل از انجام هر کاری با دیتابیس بک آپ یادتون نره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 منظورم این هست که وقتی پسورد درست باشه سایت به خوبی بالا می یاد و می شه اطلاعات رو سایت بار گزاری کرد. :1::1::1::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام بله اگر اطلاعات دیتابیس در فایل configuration.php به درستی درج نشه سایت شما بالا نمیاد! (حالا مشکلتون چیست!؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر