ba_velayat 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من فرمساز ار اس فرم را نصب کردم وتمام فیلدها رو هم ساخته ام اما وقتی فرم رو پر میکنم این پیغام رو میزنه تنها باید شمال اطلاعات حروفی باشد لطفا برای مقداری انتخاب نمایید. وبعدش توی فیلد ها این کلمه هم درج میشه! Array لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دموی آنلاین از سایت و صفحه فرمتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در آذر 90 یعنی چی متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام منظورشون این هست که لینک صفحه ای که فرم مورد نظرتون در اون هست رو قرار دهید تا بصورت آنلاین بشه بررسیش کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم در حالی که وقتی در لوکال تست میکنم هیچ مشکلی نیست این هم دمو واجبه اگه میشه کمک کنید سایتم رو هم بهم ریختم که شما دمو رو ببینید لطفا کمک کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در دی 90 کسی نیست جواب بده؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز مشکل شما از اعتبار سنجی فرم هست که حروف فارسی را پشتیبانی نمی کن که این مشکل در نسخه فارسی و بهینه شده برطرف گردیده است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز مشکل شما از اعتبار سنجی فرم هست که حروف فارسی را پشتیبانی نمی کن که این مشکل در نسخه فارسی و بهینه شده برطرف گردیده است موفق باشید دوست عزیز به هر زبانی مینویسیم این مشکل پیش میاد حتی انگلیسی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 اعتبار سنجی روی چی گذاشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در دی 90 اعتبار سنجی روی چی گذاشتید؟ مختلفن هرکدوم بسته به نوعشون گذاشتم یعنی اونارو باید تغییر بدم حتما؟!مشکل فقط از اونه؟به چی تغییرش بدم؟ممنون از کمکت دوست عزیز مشکل همون بود حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر