mporki 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من یه ماژول منو کشویی از جوملا دانلود کردم که منوهای دارای تصویر رو پشتیبانی میکنه من بیشترشو ترجمه کردم و خودم استفاده میکنم . اما یه مشکل داره و اون اینکه وقتی به صورت افقی میخوام استفاده کنم همش سمت راست ماژول میره و بعضی از تصاویر رو نشون نمیده ممنون میشم کسی کاری کنه که در سمت چپ ماژول قرار بگیره و در نمایش تصویر مشکلی نداشته باشه. در ضمن اگه وقت ویرایش رو ندارین فقط راهنمایی کنین باید چکارش کنم. لینک دانلود: دانلود ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید میشه بهتر راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mporki 0 ارسال شده در آذر 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید میشه بهتر راهنمایی کرد من هنوز سایتمو راه اندازی نکردم به صورت لوکال کار میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 خب آخه دوست عزیز ما بدون دیدن کدها چه کمکی بکنیم شاید مشکل از قالبت باشه افزونه برای ما خوب کار کنه اما واسه شما اینجوری باشه روی یه هاست رایگان تست انجام بده بعد دمو بذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر