j1752 4 ارسال شده در آذر 90 با سلام دوستان من يه مشكل دارم در رابطه جوملا من الان جوملا 1.5 دارم و خيلى خوبه اما يه جا خوندم تا سال 2012 و خورده پشتيبانى ميشه گفتم مهاجرت كنم به 1.7 اما راضى نمى شم تقريبا 95% از افزونه هايى را كه مى خواهم پيدا كردم حالا چند تا سوال اگه مهاجرت كنم مطالبم پاك ميشه يا نه دوستان لطفا كمك كنيد من سر اين دو راهى گير كردم اون افزونه هايى را هم كه پيدا نكردم خيلى مهم نيست :huh::huh::huh: / \ / \ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در آذر 90 لزومی نداره حتما الان نسختون رو ارتقا بدبد، ولی نه نگران مطالب خودتون نباشید می تونید هر موقع خواستید جوملا رو طبق آموزش ها از 1.5 به 1.7 ارتقا دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 پس مطالب ميمونه افزونه ها چه طور? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در آذر 90 با سلام دوست من مطالب شما در دیتا بیس شما ذخیره میشه و در زمان ارتقا دیتا بیس شما تغییر نمی کنه ولی برای اطمینان بیشتر شما می تونید از دیتا بیس بکاپ بگیرید و در صورت لزوم ازش استفاه کنید در مورد افزونه ها اطلاعاتش در دیتا بیس قرار گرفته میشه ولی شکل کاربرد از اطلاعات تغییر کرده که باید تغییراتی درش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام برای ارتقا آموزش موجود هست میتونید در گوگل سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر