دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام اگه نیاز به یه فرم حرفه ای داشته باشید باید به سراغ فرم ساز فابریک برید چون بهترین فرم ساز جوملاست حتی بهتر از بریزینگ اما خب کار باهاش کمی سختر و پیچیده تره واسه همین در این تاپیک فایل پی دی اف آموزشی این افزونه رو برای شما می ذارم امیدوارم مفید باشه و زودتر ترجمه بشه منبع معرفی افزونه دانلود از سرور سازنده دانلود از سرور جومینا (مدیران لطفا در آپلود سنتر جومینا قرار بدهند چون در زمان درج این موضوع آپلودسنتر دچار مشکل بود) یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در دی 90 آقا زحمت کشیدی انگلیس هست که .......... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 با سلام و تشکر از فایل آموزشی چون بهترین فرم ساز جوملاست حتی بهتر از بریزینگ اما ممکنه توضیح بفرمایید که چرا ؟ (من یکی از طرفداران BF هستم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیزم دقت می کردید نوشته بودم زودتر ترجمه بشه خب به خاطر اینکه حرفه ای تره دقت کنی جومینا فرم ساز بریرزینگ رو رایگان منتشر کرده اما فابریک تو فروشگاه گذاشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیزم دقت می کردید نوشته بودم زودتر ترجمه بشه خب به خاطر اینکه حرفه ای تره دقت کنی جومینا فرم ساز بریرزینگ رو رایگان منتشر کرده اما فابریک تو فروشگاه گذاشته خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر