sarasaberi 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ، من قالب joomina-downloadcenter رو از سايت ئانلود كردم و نصب كردم ولي هيچ كدوم از ستون هاي كناريه قالب نيومده ! ميشه چند تا قالب براي جوملا 1.7 به من معرفي كنيد كه كامل نصب بشه ! ممنون ميشم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 موقعيت هاى همه قالب ها يكسان نيست موقعيت ماژول ها را تغير بديد تا درست شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarasaberi 0 ارسال شده در آذر 90 ميشه چند تا قالب براي جوملا 1.7 به من معرفي كنيد تا الن هر چي تو سايت پيدا كردم واسه 1.5 و 1.6 بوده ! :thankyou: اين لينك عكس از صفحه هستش چون هنوز سايتي آپلود نشده . سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز بعضی از فالبهای جوملا 1.6 روی 1.7 کار میکنه عکسی که قرار دادید باز نمیشه لطفا در آپلود سنتر جومینا به آدرس jmdownload.ir تصاویر خودتون رو آپلود کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarasaberi 0 ارسال شده در آذر 90 http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13223286931.jpg عذرخواهي ميكنم لينك مشكل داشت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 تست کردم و مشکلی نبود. شما در قسمت ماژول ها باید یک موقعیت را به ماژول Left و Right اختصاص می دادید که انجام ندادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarasaberi 0 ارسال شده در آذر 90 ممنون از راهنماييتون ديگه ببخشيد من تازه كارمو ... الان همراه با نصب قالب دارم آموزش جوملا هم ميخونم خيلي با تغيير ماژول ها آشنايي ندارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر