net_vahid 1 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان عزیز ، امروز بدون هیچ تغییری که من انجام داده باشم ادامه مطلب در سایت شکلش عوض شده و به ادامه مطلب هم بعد از لینک اصلی #iidc- container اضافه شده کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟ وقتی قالب رو عوض میکنم دیگه این خطا نمیاد ! قالب رو پاک کردم و دوباره اصلیش رو آپ کردم بازم همون طوره پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در آذر 90 سلام.من هم وقتی سیستم ارسال نظر jcoment اینطوری شد.یعنی بدون اینکه من کاری کنم شکل گزینه ادامه مطلب عوض شد.احتمالا یه همچین اتفاقی افتاده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در آذر 90 jcomment رو نصب کردم ، دوباره پاک کردم ، نمیدونم شایدم از اون باشه ، من بعد از jcomment کامپونت jacomment رو نصب کردم بعد اونم پاک کردم ولی درست بود ، از امروز صبح اینطوری شده یا همون لحظه من متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در آذر 90 سلام .ببخشید دیر شد. وقتی پاک کردی از گزینه های پاک کردن ذخیره ساز و چک کلی و پاکسازی صفحه ذخیره شده هم استفاده کن.منظورم 3 گزینه آخر منوی ابزار ها در قسمت مدیریت سایت هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر