رفتن به مطلب
net_vahid

خطای ادامه مطلب

پست های پیشنهاد شده

eroor.jpg

با سلام خدمت دوستان عزیز ، امروز بدون هیچ تغییری که من انجام داده باشم ادامه مطلب در سایت شکلش عوض شده و به ادامه مطلب هم بعد از لینک اصلی #iidc- container اضافه شده

کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟ وقتی قالب رو عوض میکنم دیگه این خطا نمیاد ! قالب رو پاک کردم و دوباره اصلیش رو آپ کردم بازم همون طوره

پیشاپیش ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.من هم وقتی سیستم ارسال نظر jcoment اینطوری شد.یعنی بدون اینکه من کاری کنم شکل گزینه ادامه مطلب عوض شد.احتمالا یه همچین اتفاقی افتاده.

لینک به ارسال

jcomment رو نصب کردم ، دوباره پاک کردم ، نمیدونم شایدم از اون باشه ، من بعد از jcomment کامپونت jacomment رو نصب کردم بعد اونم پاک کردم ولی درست بود ، از امروز صبح اینطوری شده یا همون لحظه من متوجه نشدم

لینک به ارسال

سلام .ببخشید دیر شد.

وقتی پاک کردی از گزینه های پاک کردن ذخیره ساز و چک کلی و پاکسازی صفحه ذخیره شده هم استفاده کن.منظورم 3 گزینه آخر منوی ابزار ها در قسمت مدیریت سایت هست.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...