elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 چرا من منوی جدید اضافه میکنم اینگار فونتهاش بهم چسبیده اس یه نیگاه به منوم کنید متوجه میشید منظورم رو این مشکل از چیه ؟ الان نوشته ی گالری درست بود بعد از حذف و ایجاد گالری جدید حرف "گ" مشکل دار شده ؟ دموی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما مسکل از قالبتون هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 خوب این درست اما باید چی کار کنم ؟ فونتها رو داخل css تنظیم کنم من با text-align , direction تست کردم اما نشد اگه ممکنه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما به خط 49 این دستور را اضافه نمایید display:inline-block; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 سلام بله با این نوع display مشکلم حل شد ممنونم از راهنمایی تون وقت خوش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما خوشحالم مشکلتون حل شد لطفا از دکمه تشکر استفاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر