kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام . الان هر کاری میکنم هیچ افزونه ای تو سایت نصب نمی شه !!!!!! چیکار باید انجام بدم ؟ افزونه را انتخاب می کند و روی دکمه نصب کلیک میکنم اما نصب نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!!! دوستان لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام نصب نمیشه یعنی چی ؟ ارور میده ؟ اگه اره چه اروری ؟ سطح دسترسی ها درست تنظیم شدن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام 1. بررسی مسیر درست tmp و logs 2. ست و فعال کردن ftp (و یا بسته به نوع تنظیمات سرور اگر ftp فعال هست، غیر فعال کردنش) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 سلام . درود نه هیچ اروری نمیده !! وقتی روی آپلود نمودن فایل کلیک می کنم قیمت لود صفحه میچرخه اما هیچ اتفاقی نمی یوفته . همین طوری لود مرورگرم میچرخه جناب فرحزادیان میشه واضح تر توضیح بدید ؟ متوجه منظور شما نشدم با تشکردرود الان میام افزونه های بانکی را نصب کنم این ارور را میده JFolder::create: عدم ایجاد پوشه اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام قبلا بحث شده http://forum.joomina.ir/thread-1787.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 نشد با اون روش هایی هم که گفتن نشد . چیکار کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 تنظیمات اف تی پی رو هم بررسی کردین که درسته یکبار غیرفعال کنین ببینید درست میشه تو مدیریت جوملا -- > پیکربندی کلی --> تب سرور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 غیر فعاله جناب دفاعی میشه جواب پست زیری را بدید تا روی ومپ سرور اجرا کنم ؟ببینم درست میشه یا نه http://forum.joomina.ir/thread-8702.htmlاگر یک بار جوملا اکسترو کنم مشکل حل نمیشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود دوستان هنوز این مشکل رفع نشده . کسی از دوستان میتونه بنده را راهنمایی کند ؟ کارم بد جوری گیره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر