j1752 4 ارسال شده در آذر 90 سلام من يك سرى كمك براى اين افزونه مى خواهم يكى اين كه چه جورى پنل مديريتش فارسى ميشه يكى چه جورى مانند جومينا يك سرى فعاليت بگذارم كه امتياز خود كار بده و چه جورى يه دانلود سنتر مانند جومينا بهش ربت بدم كه امتياز بگيره و بگذاره دانلود كنه؟:huh::huh::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوباره من يه جورى فهميدم چه جورى بايد امتياز بدى ميگه بايد پلاگين براش درست كنيد دوستان اين پلاگين ها امتياز دهى كه در سايت هست را ميشه به من بديد براى كامل كردم مشخصات و ثبت نام كردم ورود روزانه و يكى ديگه هر بار كه راى ميده به يه پست و هر بار كه روى بنر كليك كمى كنه كمكم كنيد ديگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام برای اینکار باید برای شما پلاگین اختصاصی نوشته بشه برای جومینا به صورت اختصاصی پلاگین نوشته شده شما میتونید با آقای تهرانی در این مورد صحبت کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر