battle69 7 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان. من با ماژول VCNT - Visitorcounter یه مشکلی دارم. چند روزه این ماژول رو راه انداختم تعداد بازدیدها بعد از ساعت 12 نیمه شب به روز بعد منتقل نمیشه. حتی بعد 24 ساعت هم که صبر کنم تغییر نمیکنه. یعنی الان چند روزه این ماژول رو از سایت اصلیش گرفتم و نصب کردم از اون موقعی که راه انداختم فقط تعداد آمار بازدید قسمت امروز افزایش یافته. این ماژول چند قسمت داره. امروز. دیروز. هفتگی. ماهیانه. یعنی دو سه روزه فقط به تعداد امروز اضافه میشه!! خیلی مشکل عجیبیه. ساعت جوملا هم درست تنظیمه. البته خیلی ربطی هم نداره. بالاخره بعد 24 ساعت هر تنظیمی داشته باشه باید تغییر کنه دیگه! تو تنظیمات خود ماژول هم گزینه خاصی برای این کار نداره. رو دو تا هاست هم امتحان کردم این مشکل رو عیناً دارم. کسی تا حالا به این مشکل خورده؟؟ توضیحات این ماژول در تاپیک زیر هست: http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=2460 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام خب بجاش از mod_vvisit_counter استفاده کنید همون امکانات رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در آذر 90 سلام. اون رو هم تست کردم. یه مشکلی داره. من میخوام هر بار صفحه refresh میشه به آمار بازدید یکی اضافه شه. ولی در اون افزونه اینجوری نبود. آیا در mod_vvisit_counter تنظیمی برای این کار وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر