kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 با سلام . سایت بنده روی هاست گیگفا نصب شده . الان باز نمیشه به جاش یه صفحه انگلیسی میاد !!!! میشه چک کنید ببیندی مشکل از کجاست و چه طوری میشه رفعش کرد ؟ www.sinascript.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 90 سلام به نظر من شما میتونید از همونجا که سرورتون رو گرفتید درخواست بدید که یه دامین به دلخواه خودتون با این آی پی ست کنه .:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود دوست عزیز عرض کرده بودم که از هاست گیگفا هست . مشکلش چی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در آذر 90 سلام. من آنتی ویروسم kaspersky هست. سایت شما رو باز میکنم اجازه نمیده داخلش بشم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام اکانت شما غیرفعال شده چند مدته وارد کنترل پنل هاستتون نشدید؟ یکبار وارد شید احتمالا درست میشه منم قبلا این مشکل رو داشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آذر 90 درود شاید حدود 1 الی 2 ماه یعنی وارد هاست بشم خوب میشه ؟؟؟ مدام از طرف گیگفا ایمیل میاد اما چون متنش کامل انگلیسی هست من توجهی بهش نمی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 دقیقا من هم همین مدت بود وارد کنترل پنل نشده بودم که سایت غیرفعال شد شما وارد کنترل پنل هاست بشید سایت دوباره بالا میاد هاست رایگان دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر