ali_3001 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من از جی کامنت برای بخش ارسال نظر نطالب استفاده می کنم و از جومینا دانلود کردم همه چیز خوب است ولی نمیدانم چرا موقعی که نظرات را تائید می کنم که در سایت نمایش داده بشن بین کلمات حروف انگلیسی اضافه میشه در حالی که در قسمت مدیریت سایت - قمت نظرات - مشکلی وجود نداره این مشکل رو در لینک زیر می توانید ببینید با تشکر http://www.sepehrclub.com/index.php/1390-08-19-16-24-37/7--28-عکسی از مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 هیچ فیلتری برای جی کامنت در تنظیمات مشخص نکردید!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_3001 0 ارسال شده در آذر 90 منظورتان چه فیلتری است اگر منظور قیلطر کردن کلمات خاص است : نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 خب ترجمه متن هم میشه سانسور! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام من الان ساییتون رو دیدم هیچ مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر