daneshpars 20 ارسال شده در آذر 90 با سلام. پلاگین بک آپ گیری رو آقای رضا گنجی در همین انجمن معرفی کردند . که مثل اینکه تاپیک قفل شده. http://forum.joomina.ir/thread-3114.html من چند وقت پیش این پلاگین رو نصب وفعال سازی کردم اما بعد از نصب سایت و ادمین کلا سفید شدند و هیچ چیزی در آنها نشان داده نمیشود. من سری قبل مجبور شدم که از مدیر هاست درخواست کنم که بک آپ رو ریستور کنن و آنها بک آپ حدود یک ماه قبل از آن روز را برای من ریستور کردند. و چون من به این پلاگین شدیداً احتیاج داشتم این رو دوباره نصب کردم اما قبل از آن به سراغ بک آپ گیری در سی پنل رفتم که شکر خدا ارور داد و بعد از ان به صوت دستی کل فایل های منیجر رو به صورت زیپ و دیتابیس هم اکسپورت کردم . و با استرس بسیار زیاد آن رو نصب کردم اما نمیدونم یک دفعه اون رو فعال کردم . و بعد از فعال سازی سه خط نشان داده شد که نمیدونم بک آپ گیری انجام شد و لینک دانلود به ایمیل ارسال شد ( که البته همه ی اینها اینگلیسی بودن ) اما من فراموش کرده بودم که ایمیل رو در اون معرفی کنم . حالا هم نمیدونم چه خاکی بر سرم بریزم. چون فایل های منیجر و دیتابیس رو هم ایمپورت کردم اما سایت درست نشد. باور کنید من طی چند روزه ی اخیر به خصوص امروز ( از صبح تا حالا که ساعت 2 نصفه شب هست پشت سیستم هستم اخه میخواستم زودتر سایت رو آماده کنم و معرفیش کنم . اما حالا اصلا سایت رو نشون نمیده . اگر هم از مدیر هسات بخوام فوقش خیلی بخوان زحمت بکشند بک اپ 10 روز پیش رو ریستور میکنند . خواهش میکنم راهنمایی کنید که این پلاگین در کدام یک از پوشه ها قرار می گیره و یا فایل ها را به صورت بک آپ قرار میده یا من چه فایلی رو ویرایش کنم که سایت به حالت اول برگرده . واقعا خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید. ------------------------------------------------------------------------------ من فایلی که بک آپ خود همین پلاگین بود رو پیدا کردم و برای دیتابیس هم بود و اون رو از سی پنل - بک آپ گیری - بازگردانی بک آپ اون رو ریستور کردم و اتفاقا تمام جداول و تمام قسمت هایی که برای دیتابیس بود رو یکی یکی نشون داد که در حال ریستور شدن بود . و بعد از اینکه ریستور کردن بک آپ تمام شد من دوباره به سایت و ادمین سر زدم اما باز هم دو سفید بودند . دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید چون قطعا بنده به زودی یا سر از تیمارستان در میارم یا سر از قبرستان. مچکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما پلاگین با تنظیمات سرورتون همخوانی ندارد براحتی میتونید پاکش کنید از هاست وارد پوشه plugins بشید و فایل های مربوط به این پلاگین را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما پلاگین با تنظیمات سرورتون همخوانی ندارد براحتی میتونید پاکش کنید از هاست وارد پوشه plugins بشید و فایل های مربوط به این پلاگین را پاک کنید با تشکر از شما آقای تهرانی که اهمیت دادید و راهنمایی فرمودید . اما متاسفانه من فایل های این پلاگین رو پاک کردم اما باز سایتم سفید بود و اتفاقا همش از دیتابیس هم بک آپ گیری میکنه . و وقتی که بار اول آدرس سایتم رو زدم یک صفحه سفید با این نوشته ها نشون داد : Success: archive(2011-11-24-07-53-54_jbackup) Success: send email Success: logging و بعد من سراغ دیتابیس رفتم که از اونجا هم جداول این پلاگین رو پاک کنم اما دیدم پیشوند جداول از jos به bak تبدیل شده البته از همون جداول bak جداول jos هم بود یعنی هم جداول jos بودند هم bak . و در ضمن من ایمیل هم به این پلاگین معرفی نکرده بودم. راستی در بخش بک آپ سی پنل هاست متوجه شدم که یک بک آپ واسه ی دیروز که فکر کنم از کل فایل ها و تمام دیتابیس ها هست وجود دارد اما حجمش نزدیک 450 مگابایت هست و برای دانلود حجمش بسیار زیاد هست. حالا به نظر شما چه کار کنم. جداول bak رو پاک کنم ؟ آخه میترسم اینها رو پاک کنم دیگه بدتر بشه. آخه هرجور شده باید سایت رو درست کنم و در حالی که هیچ چیزی قبل از نصب این پلاگین تغییر نکنه یا از بین نره. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام مطمئن هستید که تمامی مواردی که مربوط به این الحاق بوده رو حذف کردید!؟ (دقت کنید هیچ اثری از افزونه اتون در هاست و دیتابیس باقی نمونه) جداولتون تکرار شدند با پیشوند bak یا خیر همون قبلی ها پیشوندشون تغییر کرده!؟ (یک افزونه جهت تغییر پیشوند جداول در جومینا منتشر شده...) در مورد فول بک آپ 450 مگی تون هم باید عرض کنم ادمین سرورتون براحتی می تونه همون بک آپ رو براتون ریستور کنه و نیازی به دانلود نداره... با این حال اگر نتیجه نگرفتید، در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در آذر 90 با سلام مطمئن هستید که تمامی مواردی که مربوط به این الحاق بوده رو حذف کردید!؟ (دقت کنید هیچ اثری از افزونه اتون در هاست و دیتابیس باقی نمونه) جداولتون تکرار شدند با پیشوند bak یا خیر همون قبلی ها پیشوندشون تغییر کرده!؟ (یک افزونه جهت تغییر پیشوند جداول در جومینا منتشر شده...) در مورد فول بک آپ 450 مگی تون هم باید عرض کنم ادمین سرورتون براحتی می تونه همون بک آپ رو براتون ریستور کنه و نیازی به دانلود نداره... با این حال اگر نتیجه نگرفتید، در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید با سلام. و با تشکر از شما آقای فرحزادیان. من فایل های پلاگین رو حذف کردم . و در دیتابیس هیچگونه جدولی با نام این پلاگین ندیدیم. هم پیشوند جداول bak هست و هم jos . یعنی از هر جدولی هر دو تا هستند. البته من جداول bak رو پاک کردم ولی باز هم سایت درست نشد. خوشبختانه خودم قبل از نصب این پلاگین یک فول بک آپ از کل دیتابیس ها و کل ساب دامین ها گرفته بودم. ( چون سری قبل که پلاگین رو نصب کردم دقیقاً همین مشکل واسم به وجود اومد. و این سری بک آپ فول گرفتم. و پشتیبانی سرور هم گفتند به زودی اون بک آپ رو ریستور میکنند یعنی دیشب گفتند که فردا ریستور می کنند اما هنوز که خبری نیست. اگر تا فردا صبح درست نشه حتماً بهشون زنگ میزنم. چون در مرحله ی اول وظیفه ی اونها هست که روزانه بک اپ داشته باشند اما حالا که خودم هم بک آپ گرفتم ریستور نمی کنند! البته اگر سایت درست شود قصد دارم که از خود اسکریپت داخل سی پنل استفاده کنم. یعنی از Cron Jobs که از این به بعد ساعات تعیین شده از فایل ها و دیتابیس به صورت خودکار بک آپ بگیرد. مرسی از شما. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در آذر 90 آقای فرحزادیان من در جداول پلاگین نگاه نکرده بودم - و نمی دونستم که پلاگین ها همه در یک جدول قرار دارند. من دوباره به جداول پایگاه داده رفتم و تونستم این پلاگین رو پاکش کنم. بعد هم چون هنوز سایت درست نشده بود یکی از بسته های نصبی جوملا رو ایمپورت کردم و بعد پوشه ی نصب رو حذف و اون فایل زیپی رو که قبل از نصب پلاگین از فایل ها گرفته بودم رو ایمپرت کردم. و سایت کاملا درست شد. راستی مدیران سرور به من گفتند که فردا صبح ریستور می کنیم. یعنی من دیروز صبح بهشون گفتم و اونها دیروز گفتند فردا انجام میدهیم. حالا هم دوباره گفتند فردا صبح. خوب به هر حال خوشحالم که سایت درست شد و این زحمت بسیار زیاد از دوش پشتیبانی سرور برداشته شد. من اگر به فضای کمتری نیاز داشتم و پهنای باند کمتری قطعاً دبنال یک سرور با پشتیبانی بهتر بودم ولی خوب برای این فضا ( البته من قصد خرید نامحدود رو هم داشتم ) و این کلوب و فروشگاهی که من میخوام راه اندازی کنم فضا و پهنای باند زیادی لازم هست که فکر نمیکنم کمتر از قیمت 600 یا 700 هزار تومن کمتر باشه - البته این هم فکر کنم حداقل قیمتی هست که گفتم و همینطور هم که شما میدونید با توجه به شرایطی که من دارم این کار واسم سنگین هست. البته اگر روزی ببینم واقعا ارزشش رو داشته باشه قطعا هزینه های بیشتری رو انجام میدم. از همگی سپاسگذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام خواهش می کنم، خوشحالم که مشکلتون حل شده پس دیگر نیازی به ریستور کردن بک آپ ندارید و در مورد: خوب به هر حال خوشحالم که سایت درست شد و این زحمت بسیار زیاد از دوش پشتیبانی سرور برداشته شد. برای ادمین سرورتون این کار چند دقیقه و با چند کلیک ساده انجام می شه... به هر حال خوشحالم مشکلتون حل شد و اگر باز با چنین مشکلاتی روبرو شدید دقت داشته باشید که معمولا با حذف کامل اون افزونه از هاست و دیتابیس مشکلتون باید رفع بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر