رفتن به مطلب
daneshpars

مشکل درج قوانین و راهنما در کیونا

پست های پیشنهاد شده

باسلام.

در انجمن ساز کیونا در قسمت سایت چندین منو وجود دارد یکی از آنها قوانین و یکی دیگر هم راهنماست و ....

من هر چه در قسمت کنترل پنل و تنظیمات این کامپوننت جستجو کردم چیزی برای درج قوانین و راهنما وجود نداشت.

بعد گفتم شاید از طریق کتگوری بشود در قسمت قوانین چیزی ارسال کرد و برای آن عنوان درست کنم اما دیدم اصلا عنوان قوانین یا راهنما در کتگوری وجود نداشت بعد از طریق حساب ادمین در سایت وارد شدم و گفتم شاید از آنجا بشود چیزی در منوی قوانین نوشت اما آنجا هم هیچ گزینه ای وجود ندارد . و بعد هر چه جستجو کردم که چگونه میتوانم این دو عنوان را حذف کنم گزینه ای پیدا نکردم.

لطفا راهنمایی بفرمایید که از چه طریقی میتوان در این دو منو مطلبی قرارداد. و اگر هم امکان آن وجود ندارد حداقل راهنمایی بفرمایید که این دو منو را حذف کنم. چون هیچ کارایی ندارند.

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

قوانین خودتون رو در در قالب یک پست بنویسید و بعد شناسه اون مطلب رو در پیکربندی انجمن اتون درج کنید...

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

قوانین خودتون رو در در قالب یک پست بنویسید و بعد شناسه اون مطلب رو در پیکربندی انجمن اتون درج کنید...

موفق باشید

با تشکر فراوان از شما آقای فرحزادیان.

من منظور شما رو متوجه نشدم یعنی چه طور ( شناسه اون مطلب رو در پیکربندی انجمن اتون درج کنید... )

با تشکر از شما. :thankyou:

لینک به ارسال

با سلام

بعد از انتشار هر مطلب در این انجمن ساز مطلب شما داری یک شناسه هست (یک عدد) که از قسمت " مدیریت کتگوری ها یا گروه ها " می تونید این شناسه ها رو ببینید و بعد شناسه مطلب مورد نظر رو در پیکربندی انجمن / تب " ظاهر " در فیلد مربوط به " شناسه قوانین " وارد کنید...

موفق باشید

لینک به ارسال

یعنی در قسمتی که بخشش و مجموعه را مشخص میکنم باید یک مطلب ایجاد کنم و شناسه ان را بردارم یا قسمت دیگری برای مطلب هست؟

. نکته بعدی اگر من نمایش آن را بله کنم آیا در سایت دیده نمیشه و فقط در قسمت راهنما نمایش داده میشه

لطفا راهنمای کنید مطلب راهنما را باید کجا کنم؟

لینک به ارسال

سلام

ببینید شما مانند این انجمن یک تاپیک میزنید

خوب شناسه مطلب رو میگیرید و وارد اون بخش راهنما می کنید ادرسش هم جناب فرحزادیان گفتند

بدرود

لینک به ارسال

من بازم متوجه نشدم.من میگم شما بگید درست میگم

در قسمت مدیریت اتاق گفتگو -->مدیریت اتاق--->جدید---->شاخه اصلی--->موضوع اول را انتخاب میکنم.بعدش داخل این شاخه که میسازم یه زیر شاخه میسازم و قوانین را داخل اون مینویسم.در آخر شناسه این مطلب را برداریم و در قسمت که فرمودید میزاریم.

خوب با این کار که شاخه که قوانین را داخل نوشتمو نشون داده میشه.

لطفا راهنمای کنید.بازمتوجه نشدم

لینک به ارسال

علاوه بر مورد بالا میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم به گزینه های منو خودم علاوه بر مواردی که وجود داره گزینه ای اضافه کنم.مثلا من میخوام یک گرینه منو به عنوان درخواستها اضافه کنم .من با جستجوی که انجام دادم اگر اشتباه کرده باشم متوجه شذم فایل fb_layout (در پوشه template و قالب انتخابی )مربوط به منوهاس ولی متوجه نشدم چطور عنوان و لینک خودمو داخل یکی از اونها بزارم ممنون میشم مثلا سایت گوگل را در منوهای آن جا بدید.

لینک به ارسال

دوستان برای راهنما و قوانین هم فقط لازم در قسمت خود سایت مطلبی را ایجاد (همه مطالب سایت) و شناسه آن را در قسمت پیکربندی اتاق فکر قرار بدید.پس خودتونو درگیر درج مطلب در اتاق فکر نکنید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...