amirgonabad2 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام . بعضی وقتا موقعی که کسی توی سایت یکی از گزینه های نظرسنجی را انتخاب میکنه تا رای بده صفحه ی سفیدی ظاهر میشه که فقط توش نوشته شده : [align=center]invalid token [/align][align=right] و در نوار آدرس هم آدرسی مشابه این میاد : www.mysite.com/index.php/index.php یعنی دو بار نام index.php نوشته شده و وقتی دوباره همان صفحه را رفرش میکنم صفحه ای که با کامپوننت ارور 404 طراحی کردم ، ظاهر میشه . باید چه کنم ؟[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام این مشکل رو با افزونه پیش فرض جوملا دارید؟ لطفا دمو انلاین بگذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دقیقاً با افزونه ی پیش فرض . البته همون طور که گفتم بعضی وقتا درست کار میکنه . مثلاً هر وقت عضوی که وارد شده نظر میده کار میکنه . آدرس به عنوان نمونه : http://www.karimigonabadi.ir/personal/index.php/moarrefi در موقعیت right نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام فعلا این 2 مورد رو انجام و مشکل رو بررسی کنید: 1. ارتقاء به آخرین نسخه از جوملا سری 1.5 یعنی نسخه 1.5.25 2. از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 بنده نیز با نظرسنجی جوملا همین مشکل را دارم ... به راهنمایی اساتید عمل کردم اما مشکل هنوز پابرجاست ... چه پیشنهادی دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 شايد شما به كاربران مهمان امكان راى دادن نداديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در دی 90 شايد شما به كاربران مهمان امكان راى دادن نداديد سلام نه تنظیمات درسته همه دسترسی دارند جالبه گاهی اوقات ارور می ده گاهی نه نمی دونم مشکل کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 ممكنه مشكل از مرور گر باشه شما افزونه پاك كنيد و دوباره نصو كنيد ببيند درست ميشه يا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر