amirgonabad2 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من با قالب ساز ایمیل جومینا ، قالب های ایمیل را تنظیم کردم اما حال که ایمیل ارسال میشود ، تمام متون فارسی آن به شکل علامت های مربعی شکل و ... در می آید . چه باید بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 یونیکد را به utf-8 تغییر بدهید و ذخیره کنید و ببینید درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در آذر 90 یونیکد به صورت اتوماتیک روی utf8 است اما درست نیست ... ب٠ارتباط با اÙÛر کرÛÙÛ Ú¯ÙØ§Ø¨Ø§Ø¯Û Ø§Ø±Ø³Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª مثل عبارت بالا میشه ! راه حلی هست ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در آذر 90 در واقع برای من یک صفحه ی html میل میشه و بعضی از سیستم های میل به خوبی نشون میدن ولی بعضی مشکل دارن . قالب اون فایل embeded/html هست . گوگل درست نشون میده اما مثلا یاهو خراب نشون میده . چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 شما از فونت های استاندارد استفاده می کنید؟ مثل زیر: font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; به نظر من شما باید با یک سیستم مثل یاهو که در اصل باهاش مشکل داره تنظیمش کنی چون گوگل پشتیبانی از فارسی می کنه خیلی از گروه های ایمیلی از قالب های خوبی استفاده می کنند که هم گرافیکی هست و هم در یاهو مشکل نداره ، از آنها الگوبرداری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر