faridbahari 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من دنبال افزونه ای میگردم که مدیریت زیادی بر روی کاربران ورودی به سایتم داشته باشم(کاربران غیر ثبت نامی کاربر مهمان) به عنوان مثال میخوام بدونم هر کاربر روزی چند بار به سایتم سر میزنه یا لیست ای پی هایی که در 24ساعت گذشته به سایتم وارد شدند رو ذخیره کنه و...روداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در آذر 90 از CB استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faridbahari 0 ارسال شده در آذر 90 cb چی هست از کجا دانلودش کنم؟ cb چی هست از کجا دانلودش کنم؟ یه افزونه میخوام که کار باهش راحت باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در آذر 90 کار با افزونه CB راحت است به این صفحه برو http://www.forums.parsjoom.ir/thread-2216.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faridbahari 0 ارسال شده در آذر 90 اما این افزونه روی کاربران ثبت نامی مدیریت داره من میخوام روی کاربران مهمان مدیریت داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در آذر 90 کاربران مهمان ؟ فکر نکنم چنین افزونه ای وجود داشته باشد ولی بگذارید بازم اساتید نظرشان را بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام فکر نمی کنم همچین افزونه ای وجود داشته باشه و اصولا طراحی همچین افزونه ای هم خوب نیست چون در دراز مدت کلی از حجم هاست رو میگیره شما باید از امکانات سایت هایی که در برای وب مسترها سرویس ارائه میدن استفاده کنی البته اگه سایتی همچین سرویسی به کاربرانش بده گوگل که نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در آذر 90 www.webgozar.com این را متحان کن از سرویس شمارنده سایتش استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر