ramtin535 3 ارسال شده در آذر 90 سلام بنده افزونه ایمیل مارکتینگ جومینا را 2 ماه پیش نصب کردم اتفاقی یهو تمام نوشته های فارسی علامت ؟ شده نمی خوام پاکش کنم چون کلی لیست و مشترک دارم داخلش ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آذر 90 از اسکریپتی که توی جومینا منتشر شده برای تغییر یونی کد های دیتا بیس استفاده کن به راحتی کارت راه میوفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام برای رفع مشکل ؟ در انجمن بحث شده جستجو کنید لطفا با همه مرورگرها همین جوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در آذر 90 سلام برای رفع مشکل ؟ در انجمن بحث شده جستجو کنید لطفا با همه مرورگرها همین جوریه؟ در تمام مرورگر ها همین جوری نشون میده داخل دیتا بیس هم چک کردم utf 8 بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 نه پاک نکنیدش مشکل از mod_security سرور هست درست میشه . جدیدا این مود آپدیت شده و خیلی از سرور ها با این مورد روبرو شده اند از جومله سرور خود ما رفعش کردیم همیجا میگم چطوری که بقیه هم درستش کنند البته فقط مدیر سرور میتونه تغییرات لازم را بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر