amira4 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان و مدیران گرامی من از دیشب تاحالا به هیچ چیزی دست نزدم ولی امروز که سایتم رو باز کردم دیدم بعضی از ماژول های اختصاصی سایتم خراب نمایش داده میشوند !! آدرس سایتم اینه : کلیک کنید به نظر شما این کد ها چی هستند ؟ مشکل از کجاست ؟ باتشکر:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام با ادمین سرورتون تماس بگیرید ببینید تغییری در سرور ندادند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در آذر 90 چشم تشکر مثل اینکه حجم هاست از 2000 مگ به 500 مگ تبدیل شده است و اطلاعات من تو هاست فعلی 1200 مگ است !! آیا میتواند از این باشد ؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla_man 5 ارسال شده در آذر 90 به دلیل کاهش فضای هاست شما، اسکریپت پی اچ پی قادر به اجرای متد write بروی سرور شما نمی باشد.با ادمین هاس تتماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 احتمالش زیاده پس حتما با مدیر سرور تماس بگیرید و مشکل رو گزارش بدید پوشه tmp هاستتون رو هم ببینید اگه چیزی توش هست پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در آذر 90 احتمالش زیاده پس حتما با مدیر سرور تماس بگیرید و مشکل رو گزارش بدید پوشه tmp هاستتون رو هم ببینید اگه چیزی توش هست پاک کنید دستتون درد نکنه حتما بهشون میگم !! تشکر:thankyou: به دلیل کاهش فضای هاست شما، اسکریپت پی اچ پی قادر به اجرای متد write بروی سرور شما نمی باشد.با ادمین هاس تتماس بگیرید از شما هم ممنون دوست عزیز :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر