amira4 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان عزیز 1-من قصد گذاشتن این کادر در زیر هدر سایت رو دارم !! این کد ، یک کادر برای شهدا است و میخوام که وقتی رو عکس شهید مورد نظر کلیک میشود ، اطلاعات او باز شود به نظر شما باید چیکار کنم ؟ چگونه این رو تو قالب و سایتم قرار بدهم ؟ دمو ی این کد هم اینه : تشکر 2- چرا وقتی میخواهم که کش جوملا رو حذف کنم با این ارور مواجه میشوم ؟ JFTP::delete: Bad response[/php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان عزیز 1-من قصد گذاشتن این کادر در زیر هدر سایت رو دارم !! این کد ، یک کادر برای شهدا است و میخوام که وقتی رو عکس شهید مورد نظر کلیک میشود ، اطلاعات او باز شود سلام فک کنم با ماژول html دستی بتونی بگذاریش درسایت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان عزیز 1-من قصد گذاشتن این کادر در زیر هدر سایت رو دارم !! این کد ، یک کادر برای شهدا است و میخوام که وقتی رو عکس شهید مورد نظر کلیک میشود ، اطلاعات او باز شود سلام فک کنم با ماژول html دستی بتونی بگذاریش درسایت :thankyou: سلام میشه بیشتر توضیح بدهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 این مسیر رو برو>: افزونه ها ، مدیریت ماژولها > گزینه جدید(سمت چپ) > ازلیست HTML بصورت دستی رو بزن بعد در قسمتی که به شما میده کد رو قرار بده ، یه اسم برای ماژول انتخاب کن و فعالش کن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر