hose 5 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من میخوام بکگراند قسمت منوی اصلی توی دیگر موقعیت ها هم باشه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان من میخوام بکگراند قسمت منوی اصلی توی دیگر موقعیت ها هم باشه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ سبک و شیوه منوی مورد نظرتون رو به "ارث بری - ستونی" تغییر دهید ، و در صورتی که باز مشکلتون حل نشد پسوند کلاس منوی مربوط به هر دو منو رو بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز برای منو سمت راست شما کلاس ماژول تعریف شده ولی برای ستون سمت چپ خیر در زمان طراحی قالب و تایید پی اس دی قالب باید به این مورد نیز اشاره می کردید تا برای این قسمت نیز کلاس ماژول طراحی می شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز برای منو سمت راست شما کلاس ماژول تعریف شده ولی برای ستون سمت چپ خیر در زمان طراحی قالب و تایید پی اس دی قالب باید به این مورد نیز اشاره می کردید تا برای این قسمت نیز کلاس ماژول طراحی می شد موفق باشید ممنون از جوابتون ولی با راهنمایی جناب فرحزادیان این کار رو کردم در مدیریت ماژول هایی که این مشکل رو باهاشون داشتم فیلد مربوطه به ( پسوند کلاس ماژول) را به پسوند فهرست اصلی تغییر دادم و نهایتا ذخیره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 دوستان عزیز من یه کم دست کاری توی فایل templates.Css قالب انجام دادم ... این کد ها وجود داشت : [align=left] #right { width:197px; padding:4px; text-decoration:none; } #right h3 { background-image:url(../images/righth3.png); background-position:center right; background-repeat: no-repeat; height:35px; width:194px; text-align:right; color:#fff; font-weight:normal; margin-right:7px; padding-right:10px; padding-top:8px; } #right .moduletable_menu ul li { height:29px; line-height:29px; background-image:url(../images/ulli.png); background-repeat:no-repeat; width:189px; background-position: bottom right; padding-right:25px; } #right .moduletable_menu ul li:hover { background-position:top right;text-decoration:none;} #right .moduletable_menu ul li a:hover { color: #1c79a5;text-decoration:none;} #right .moduletable_menu ul li:hover a span { color: #1c79a5; text-decoration:none;} #right .moduletable_menu ul li a { font-size:12px;text-decoration:none; font-weight:normal; color: #000000; } #right .moduletable_menu ul { margin-right:2px;text-decoration:none; [/align]} من این کدها رو کپی کردم بعد از اون بجای right نوشتم left و فایل رو ذخیره کردم بعد از اون ..... فیلد مربوطه به ( پسوند کلاس ماژول) را به پسوند فهرست اصلی یعنی (_menu) تغییر دادم و نهایتا ذخیره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 دوستان عزیز من یه کم دست کاری توی فایل templates.Css قالب انجام دادم ... این کد ها وجود داشت : [align=left] #right { width:197px; padding:4px; text-decoration:none; } #right h3 { background-image:url(../images/righth3.png); background-position:center right; background-repeat: no-repeat; height:35px; width:194px; text-align:right; color:#fff; font-weight:normal; margin-right:7px; padding-right:10px; padding-top:8px; } #right .moduletable_menu ul li { height:29px; line-height:29px; background-image:url(../images/ulli.png); background-repeat:no-repeat; width:189px; background-position: bottom right; padding-right:25px; } #right .moduletable_menu ul li:hover { background-position:top right;text-decoration:none;} #right .moduletable_menu ul li a:hover { color: #1c79a5;text-decoration:none;} #right .moduletable_menu ul li:hover a span { color: #1c79a5; text-decoration:none;} #right .moduletable_menu ul li a { font-size:12px;text-decoration:none; font-weight:normal; color: #000000; } #right .moduletable_menu ul { margin-right:2px;text-decoration:none; [/align]} من این کدها رو کپی کردم بعد از اون بجای right نوشتم left و فایل رو ذخیره کردم بعد از اون ..... فیلد مربوطه به ( پسوند کلاس ماژول) را به پسوند فهرست اصلی یعنی (_menu) تغییر دادم و نهایتا ذخیره... الان مشکل حل شد پس؟یا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اسفند 90 الان مشکل حل شد پس؟یا... آره الان حل شد . فقط خواستم بگم برای بقیه دوستان که چیکار کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر