fantome10 0 ارسال شده در آبان 90 سلام. به مشکل دیگه ای برخورد کردم. من از این کامپوننت قسمت داینامیک تب منوی سایتم رو ساختم. فقط یه موضوعی که هست. وقتی موس رو ی هر کدوم از منوهای اصلیم قرار میدم با موس حرکت میکنه. من میخام خاصیتی پیدا کنه که تو هر من ثابت بمونه و با کلیک منوها تغییر کنه نه با موس. برای این قضیه راه حلی هست. خیلی واقعا ممنونم ازتونThankyou نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز قبل از سوال ابتدا خودتون کمی با این کامپوننت کارکنید کامپوننت زیاد سختی نیست امکانی که میگید رو اگه داشته باشه رو میتونید به راحتی پیدا کنید ابتدا خودتون تلاش کنید و بعد اگر مشکلی بود سوال بپرسید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیزممنون از توجهتون. راستش من خودم خیلی سرو کله زدم و دست اخر خواستم از شما کمک بگیرم.:002: اینکه کار با این کامپوننت راحت هست شکی درش نیست ولی واقعا به بن بست خوردم . منوها و زیر منوهایی که با این کامپوننت ساختم به صورت افقی هستش یعنی هر دو زیر همدیگه میان . فقط خاصیتی که واقعا نمیدونم چجوری بهشون بدم اینه که ثابتشون کنم. و اینکه یا حرکت موس جابجا نشن. و با کلیک عوض بشن. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 برای رفع مشکل دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آبان 90 سایتم تو localhost است نمی تونم آنلاین دمو بزارم. سپاس:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آذر 90 از اساتید خواهش میکنم کمک کنید. کلافه شدم بس که ور رفتم. تو اینترنتم خیلی سرچ کردم جوابی پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر