sina_67_85 4 ارسال شده در مرداد 89 لینک لینک لینک منظورم منو هاش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز اگه میتونی درباره افزونه های که میخواهید بیشتر توضیح بدی منظورت منوهایش یا نه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مرداد 89 من واسه سایتم منو آبشاری می خوام.از اینا خوشم امده. اگه کسی از اینا یا مثل اینا داره مرسی میشم که بهم بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام لینک دوم که ماژولش تجاریه فکر کنم که این ماژول ( mod_moscmenutree166-Farsi ) کارتو راه بیندازه *****لطفا قوانین را رعایت کنید لینک به دلیل تجاری بودن حذف شد*********** از این صفحه هم میتونی ماژول که لینک اول گذاشتی دانلود کنی ************لطفا قوانین را رعایت کنید لینک به دلیل تجاری بودن حذف شد*********** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مرداد 89 در مورد دومی،لینکی که گذاشتم ختم شده لینک شما هست.که چیزی نفهمیدم ازش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 کسی نیست مثل این منوها داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز در این مورد بارها در انجمن بحث شده و فقط کافیست سرچ کنید... اگر ماژولهایی که مهدی جان معرفی کردند و بدلیل تجاری بودن حذف شدن و می خواهید هم می تونید از طریق پیام خصوصی ازشون بگیرید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 گشتم پیدا نکردم.من اینو پیدا کردم اما با قالب مچ نمیشه (S5 Accordion Menu) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 گشتم پیدا نکردم.من اینو پیدا کردم اما با قالب مچ نمیشه (S5 Accordion Menu) راش انداختم.و مشکلم حل شد از دوستان اگه کسی این منو آبشاری رو خواست پخ بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر