fantome10 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام . من یه مشکل عجیبی هنگام کار با این کامپوننت برخوردم :1: تو قالب من منو های اصلی تو پوزیشن navigation قرار داره. وقتی تو کامپوننت swmenu منو میخوام این موقعیترو (یعنی موقیت navigation) انتخاب کنم. این موقعیت یا پوزیشن تو لیستم وجود نداره! لطفا راهنمایی کنید که چجوری موقعیت navigation رو تو این کامپوننت معرفی کنم. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز در قسمت ماژول برید و امتحان کنید که ایا موقعیت navigation در قالب وجود داره یا نه اگر نبود در فایل templateDetails.xml در قسمت positions این رو اضافه کن navigation نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون. ولی پوزیشن navigation تو ی فایل templateDetails.xml هست . ولی توی ماژولا نبود ! چکار کنم؟ واقعا گیج شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام اگه انلاین هستید ادرس سایتتون رو بذارید به اخر ادرس tp=1? اضافه کنید ببینید موقعیت مورد نظر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در آبان 90 با تشکر با راهنمایی شما مشکلم حل شد. ممنون . به مشکل دیگه ای برخورد کردم. من از این کامپوننت قسمت داینامیک تب منوی سایتم رو ساختم. فقط یه موضوعی که هست. وقتی موس رو ی هر کدوم از منوهای اصلیم قرار میدم با موس حرکت میکنه. من میخام خاصیتی پیدا کنه که تو هر من ثابت بمونه و با کلیک منوها تغییر کنه نه با موس. برای این قضیه راه حلی هست. خیلی واقعا ممنونم ازتون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز این کامپوننت برای خودش موقعیت های تعریف شده ای داره که معمولا در قالب های اصلی وجود داره چون نام موقعیت شما کم کاربرد هست در این لیست موجود نیست کافیه شما منو رو در موقعیت left قرار بدید و برید در مدیریت ماژول و ماژول مربوط به منوی swmenu رو در موقعیت مورد نظر خود فعال کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر