magmag0101 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان می خواستم راهنمایی ازتون بگیرم در مورد چگونگی استخراج افزونه ها از بسته های نصبی من یه بسته نصبی کامل دانلود کردم و روی لوکال هاست نصب کردم بعضی از ماژول هاش و افزونه هاش را نیاز دارم راهی هست بشه اونا رو از تو خود بسته نصبی استخراج کرد و روی سایتم روی هاست نصبشون کنم؟ البته وارد بخش افزونه هاش شدم و ماژول مورد نظر را تبدیل به پوشه زیپ کردم و بردم روی سایتم نصب کردم ولی قاطی پاتی می شد همه چیزش دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون می شم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام شما باید فایلهای افزونه و جداول دیتابیس رو کپی کنید در سایت جدید می تونید با کمی دقت نام افزونه رو پیدا و توی جوملا جهانی سرچ و دانلود کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magmag0101 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از پاسخ دیشبب هم خیلی گشتم ماژول مثل اینکه تجاری هست نسخه 1.5 هست ولی نسخه 1.7 نیست اسمش م هست mod_slideshow_pro_sp2 اسلاید شو هست دموی بسته نصبی که روی لوکال هاست نصب کردم را می تونید از اینجا مشاهده کنید http://demo.joomshaper.com/?template=social&j=17 منم اسلاید شو بالاش را میخ وام از توش بردارم در مورد جداول دیتابیس چی هست ؟ کجا هستن؟ من د و تا عکس تهیه کردم یکی از جایی که ماژول هست یکی هم از دیتابیس هر چی گشتم اسمش را تو دیتابیس پیدا نکردم ولی تو صفحه دیتابیس یکی از ردیف هاش برای ماژل هاست اما نمی دونم چطوری باید اطلاعات را ازش برداشت کنم؟ عکس: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magmag0101 0 ارسال شده در آذر 90 واقعا کسی نیست از دوستان به سوال م ن جواب بده؟ خیلی گذشته از زمانش:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 منظور از قاتی پاتی شدن چیه ؟ اگر بسته xml را پیدا نمی کنه به همین نام توی پوشه language\en-GB هست که آنرا باید در بسته بگذارید و بعد فشرده کنید لطفاً بیشتر توضیح بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 در فایل xml که داخل پوشه ماژول نصب شدتون هست، اگر نگاه کنید می بینید که گفته شده که هر فایل در کدوم پوشه بره از همین فایل میتونید کمک بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر