rbnsoft 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من برای تبدیل بسته های 1.5 به بسته های فارسی ابتدا بسته رو باز میکنم بعد هم تمام فایهای نصب جوملا 1.5 به جز فولدر install رو روی اون کپی میکنم . این کار هم فایلهای فارسی رو انتقال میده و هم بسته نصبی به آخرین نسخه جوملا فارسی ارتقا پیدا میکنه . ولی این روش در بسته های 1.7 کارساز نیست و بسته ها رو به هم میریزه . آیا شما از همین روش استفاده میکنید یا یه روش دیگه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما دقیقا درست میفرمایید این کار موجب صدمه زدن به سایت میگردد البته در جوملا 1.7 باید بسته ارتقا را پیدا نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rbnsoft 0 ارسال شده در آذر 90 منظورتون از بسته ارتقا رو متوجه نمی شم . آیا منظورتون اینه که بسته انگلیسی نصب بشه و سپس بسته ارتقا یا فارسی ساز 1.7 رو اکسترکت کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 خیر بسته ارتقا را دانلود میکنید و سپس فارسی نموده و آن را نصب مبکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در دی 90 دوستان من سرچ کردم اما نتونستم لینک این بسته ارتقا 1.7 رو پیدا کنم. میشه لطفا لینکشو بذارید؟ من می خوام جوملا 1.7 امگلیسی خودم رو فارسی کنم. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در دی 90 دوستان لطفا کمک کنید . چرا کسی راهنمکایی نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز کاری نداره که فارسی ساز را نصب کن روش . خئب فارسی میشه . یعنی بسته زبان فارسی 1. 7 را دانلود کن بعد نصبش کن بعد از مدیریت زبان جوملا فارسیش کن . فقط همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در دی 90 عزیز جان من لینک دانلود همین فایل که شما می فرمایید رو می خوام لطفا لینک دانلودشو به من بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در دی 90 http://www.forums.parsjoom.ir/attachment.php?aid=1630 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام بفرمایید خدمت شما http://extensions.joomla.org/extensions/languages/translations-for-joomla/17478 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در دی 90 سلام این بسته ها یکیش برای سایت و دیگری برای مدیریت هست. من هر دو را نصب کردم و مدیریت فارسی شد ولی سایت نه. میشه علتش رل توضیح بدین. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام در مدیریت زبان ، در تب سایت ، آیا زبان پیشفرض را روی persian (فارسی) قرار داده اید؟ دقت کنید در مدیریت زبان دو تب قرار دارد که یکی برای سایت و دیگری برای مدیریت است موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafardj891 0 ارسال شده در آذر 94 http://www.forums.parsjoom.ir/attachment.php?aid=163 دمت گرم وسرت خوش باد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر