daneshpars 20 ارسال شده در آبان 90 با سلام. من تمام تاپیک های مربوط به VirtueMart را در انجمن مطالعه کردم. اما چیزی در رابطه با چگونگی درج کالا توسط کاربران سایت ندیدم. و در خود کامپوننت هم گشتم اما قسمتی که بشه اعضای خاصی را به عنوان فروشنده و یا تبلیغ کننده کالا معرفی کرد ندیدم. لطفا اگر کسی اطلاعی در این مورد دارد راهنمایی بفرمایید. و آیا سیستمی پرقدرت مانند ویرچومارت که بتوان تبلیغ کننده ( همکار) و همچنین کسانی که بتوانند تبلیغشات را در سایت قرار دهند وجود دارد؟ چون برای اینکه بتوان کالای تبلیغ کنندگان را در سایت نمایش داد واقعا برای مدیر سایت وقت گیر است و هنگامی که یک تبلیغ کننده چندین کالا داشته باشد واقعا این یک مشکل بزرگ است. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام فک کنم بهتر باشه از کامپوننت ads manager استفاده کنید چون بیشتر مناسب کارهای تبلیغاتی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در آبان 90 سلام فک کنم بهتر باشه از کامپوننت ads manager استفاده کنید چون بیشتر مناسب کارهای تبلیغاتی هستش بله کامپوننت ads manager مناسب تبلیغات کاربران هست و اتفاقاً در یکی از سایت های دیگه به عنوان نیازمندی ها قرار دادم . اما امکاناتی که ویچومارت دارد واقعا عالیه مثلاً میشه واسطه تعریف کرد سیستم پرداخت توسط زرین پال داره و حتی فکر کنم میشه اون رو به سیستم آلفایوزر پوینت هم متصل کرد و ماژول های زیادی برای نمایش محصولات داره چون من می خوام سیستمی راه بندازم که هم محصولات مدیر سایت و هم محصولات تبلیغ کنندگان را در اون نمایش داد. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
w_amir2004 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام میخاستم بدونم شما تونستید چیزی که میخاستید رو پیدا کنید اخه منم هم دنبالش میگردم لطفا اگه چیزی پیدا کردید به من هم خبر بدید ممنون میشم ازتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در تیر 91 سلام میخاستم بدونم شما تونستید چیزی که میخاستید رو پیدا کنید اخه منم هم دنبالش میگردم لطفا اگه چیزی پیدا کردید به من هم خبر بدید ممنون میشم ازتون سلام. نه متاسفانه من هم همچین چیزی رو پیدا نکردم. :putersmile1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر