alim123 10 ارسال شده در آبان 90 سلام مدرسه ما تا کلاس چهارم نمره هاشون حالت توصیفی داره یعنی به جای نمره از عبارات (خوب ، بد ، عالی ) استفاده می کنیم وقتی با یوزر معلم وارد سایت میشیم که بجای نمره این عبارات رو وارد کنیم فقط میشه عدد وارد کرد و نمیشه از این عبارات استفاده کرد در صورتی که من جدول مربوطه رو هم در دیتا بیس utf8_persian_ci کردم اما بازم ثبت نمیکنه در قسمت سایت . مگر در دیتا بیس بصورت دستی درج کنی که بجای نمره بشه از عبارت استفاده کرد . میشه راهنمایی کنید کجا رو تغییر بدم تا بشه از سایت بجای نمره از عبارت استفاده کرد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام نیازی به ویرایش دیتابیس نیست باید کد جاوا یا پی اچ پی ویرایش بشه البته می تونید یه کار راحتر انجام بدید این متن رو در سایتتون قرار بدید یا بصورت نوشته یا بصورت یک عکس 1 = عالی 2 = خوب 3 = بد بعد بگید که به جای عبارت مربوطه عدد مناسب رو وارد کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آبان 90 ممنون ولی من میخوام مستقیما همونجا ثبت بشه تغییرات لازم رو قبلا انجام دادم با کد های این کامپوننت هم تا حدودی اشنایی دارم اما هر کاری کردم این بخش درست نشد اگه میشه منو راهنمایی کنید.دوستان کسی میتونه کمکم کنه یا نهدوستان عزیز خواهشمندم اگه کسی میدونه باید چه فایلی رو تغییر بدم و چیجوری این کار رو بکنم کمک کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آبان 90 دوستای گلم سلام کسی نمی خواد منو در این مورد راهنمایی کنه ؟ خواهشمندم من اینو لازم دارم همه چیزش و تغییر دادم فقط نمی دونم چرا این قسمت تغییر نمیکنه خواهشمندم کمکم کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 90 سلام هیچکس تا حالا نتونسته مشکل نا را حل کنه.اگر شما می تونید کمک کنید ممنونم. من دقیقا مانند آموزش جلو رفتم.در کامپوننتم هم در قسمت نمایش گزارشات وقتی رو فلش سفیدرنگ کلیک می کنم چیزی نمایش داده نمیشود و هم و قتی یکی از اولیاء با user , pass اش وارد میشود تمام مراحل را جلو می رود،وقتی به قسمت گزارش گزارشات می رسد و از لیست پایین باز شونده گزارشی را انتخاب میکنم چیزی نمایش داده نمیشود. لطفا راهنمایی فرمایید. نیاز مبرم دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر